AVENTURIJN Docent Reiki (Alliance), Voetreflexologie (BER ) Tenen Lezen(FuDaRe) en Oorkaarsen | Wezep

Workshop Voetreflexologie in één dag

Als docent voetreflexologie van de BER (Bond van Europese Reflexologen) geef ik samen met mijn collega's de 10 maand durende beroepsopleiding tot voetreflexoloog. De BER is opgericht in 1984 en de grootste beroepsvereniging van voetreflexologen in Nederland. In de lange tijd van haar bestaan heeft de BER al duizenden cursisten opgeleid tot voetreflexoloog.
Met materiaal uit de beroepsopleiding van de BER kun je een workshop volgen om “de eenvoud van voetreflexologie” te leren in 1 dag. Tijdens deze eendaagse workshop leer je alle grote organen de ruggenwervels kunt behandelen via de voeten. Na deze workshop met goed gevolg afgelegd te hebben wordt het voor jou makkelijker de beroepsopleiding tot voetreflexoloog te volgen bij de BER. Een deel van het cursusmateriaal zal je bekend voorkomen. Deze eendaagse workshop is vooral een zeer goede aanvulling voor mantelzorgers, pedicures, schoonheidsspecialisten en masseurs. De workshop is echter ook makkelijk toe te passen op iedereen in uw naaste omgeving.
Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een behandeling een afspraak te maken met mij. Afhankelijk van het door u gekozen verzekeringspakket worden de kosten van een consult (deels) vergoed door

Cursus Tenen Lezen

Als docent van de BER (Bond van Europese Reflexologen) weet ik als geen ander dat je voeten een zogenaamde “blauwdruk” van je hele lichaam zijn. Anders gezegd: je voeten weerspiegelen de gezondheid van je lichaam. Als docent voetreflexologie heb ik vele mooie en bijzondere tenen gezien
Om mijn kennis over voeten, met name tenen, te verbreden ben ik de cursus Tenen Lezen gaan volgen bij de Stichting Fudare. Na hiervoor geslaagd te zijn ben ik docent Tenen Lezen geworden. Tegenwoordig verzorg ik de, uit 4 dagdelen bestaande, cursus Tenen Lezen. De cursus is een uitstekend hulpmiddel voor opvoeders, onderwijskundigen, psychologen, pedicures, masseurs, voetreflexologen en iedereen die met voeten in aanraking komt. Na deze cursus met goed gevolg af te hebben gelegd wordt u Elementair Tenen Lezer.

Wanneer u Tenen Leest komt u meer over uw cliënt te weten. Als u uw eigen Tenen Leest, komt u meer over uzelf te weten. We lezen de tenen kootje voor kootje. We krijgen een helder inzicht in uw sterke, maar ook minder sterke, punten. Met deze wetenschap wordt het voor u makkelijker met bepaalde situaties om te gaan.
Na voltooiing van de cursus ontvangt u een Certificaat, erkend door Stichting FuDaRe

Cursus Oorkaarsen

Oorkaarsen zijn natuurproducten, deels met de hand vervaardigd volgens traditioneel recept van de Hopi-Indianen. Aventurijn werkt met de originele Biosun-Oorkaars.
De werking van de Biosun-Oorkaars is groter dan alleen op uw oren. Al uw holtes en eigenlijk alles wat zich in het lichaam boven het sleutelbeen bevind zal er profijt van hebben.

Uniek in deze cursus is dat u eerst een gedeelte van de tijd besteed aan Oor-reflexologie en Manuele Lymfe Drainage om er voor te zorgen dat afvalstoffen uw lichaam kunnen verlaten, daarna gaan we bezig met het behandelen met Oorkaarsen. Deze uitgebreide behandeling geeft een optimale werking van het gebruik van de oorkaarsen.

Cursus Reiki

Bij een reiki behandeling wordt via de handen de "universele levensenergie" doorgegeven (u kunt uw kleren aanhouden) en worden verstoorde lichaamsfuncties weer in balans gebracht. Ook wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd. Daardoor kan het lichaam blokkades opheffen zodat lichaam en geest weer in harmonie samen kunnen werken aan dat voor uw welzijn nodig is. Reiki heelt op alle niveaus van ons mens-zijn zowel geestelijk als lichamelijk.

Sinds 1991 is Marion van Brussel werkzaam als Reiki therapeut. Met haar jarenlange praktijkervaring verzorgt zij eerstegraads-, tweedegraads en Reiki master opleidingen.
Informatie over cursusdata en prijzen van de diverse activiteiten kunt u vinden op aventurijn

Over Marion & Jelle van Brussel | Wezep

Agenda Aventurijn


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Zwolle