Zinstreel

Zinstreel
Zwolle

Zinstreel: een ‘teken van leven’ Het overlijden van iemand uit je naaste omgeving kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Het besef dat diegene nooit meer terugkomt dringt tot je door. Maar hoe zou het zijn om de aanwezigheid van degene die overleden

Zinstreel: een ‘teken van leven’

Het overlijden van iemand uit je naaste omgeving kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Het besef dat diegene nooit meer terugkomt dringt tot je door. Maar hoe zou het zijn om de aanwezigheid van degene die overleden is nog wel op een andere manier te ervaren? 

 

Elayne Lussenburg geeft in haar praktijk ZINSTREEL consulten mediumschap en coaching op het gebied van rouw- & verliesverwerking.

Mensen die bij haar langskomen zijn op zoek naar een ‘teken van leven’ van overleden dierbaren, om op die manier verder te kunnen met hun eigen leven. Voor Elayne is het leven na de dood vanzelfsprekend. Al van jongs af aan ‘ziet’ zij en ‘spreekt’ zij met overledenen. “Het leven en de liefde gaan verder, maar dan in een andere dimensie.”

 

Een bezoek aan haar praktijk leidt altijd
tot een troostvolle boodschap van de overledene. En niet zomaar een boodschap. “Ik lever ook het bewijs dat het echt diegene is die ook heel graag met jou wil spreken en wil laten weten dat het goed is.”

 

Veel mensen vinden troost en kunnen het verlies na een consult beter een plekje geven. Soms blijft het gemis langer hangen. Als het maar niet lukt om de draad weer op te pakken, dan kun je ook bij ZINSTREEL terecht voor rouw- en verliesverwerking. 

 

 

 

 

 

 

Over Zinstreel


Zinstreel

Elayne Lussenburg

Van Bosseware 40
8014 TB Zwolle

Zinstreel