Wie zijn we

Club van enthousiaste professionals en organisaties

Club van enthousiaste professionals en organisaties

Bewust Zwolle is een levendig netwerk van professionals en organisaties die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, koudetraining, ademtechnieken, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, je familie, of zelfs de betekenis van het leven; er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Zwolle die je verder kan helpen.

Coördinator

Coördinator

Ik ben Erwin Bot en per 1 januari 2022 gestart als interim coördinator van Bewust Zwolle. 

Mijn motto is een leven lang leren en ik ben zelf al lang bezig met persoonlijke groei. Waar het voor mij begon met verwerken van oude ervaringen en gewoontes doorzien, ging mijn interesse langzaam over in bewuster in het leven staan. Ik heb de afgelopen jaren allerlei trainingen, workshops gevolgd op het gebied van bewustwording, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Het is mijn doel om alles wat zich in de regio Zwolle afspeelt op het gebied van bewustwording, gezondheid en duurzaamheid op een centrale plek zichtbaar te maken voor alle Zwollenaren, zodat persoonlijke ontwikkeling en gezond leven toegankelijker wordt dan ooit.

Meer weten? Neem gerust contact met me op!