Privacy statement

Bewust Zwolle verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Zwolle wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Zwolle werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Zwolle (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Zwolle / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Zwolle?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Zwolle verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Zwolle verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Zwolle. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Zwolle, kan Bewust Zwolle aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Zwolle verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Zwolle verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Zwolle gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Zwolle slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Zwolle maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Zwolle verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Zwolle blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Zwolle het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Zwolle onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Zwolle gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Zwolle vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Zwolle. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Zwolle niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Zwolle heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Zwolle en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Zwolle is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Zwolle behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Zwolle, gevestigd in Zwolle en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Zwolle

Onze Professionals

Celien van Dalen

Eten & Drinken
RefleX Natuurlijk (w)eten

RefleX-Zwolle
Celien van Dalen
Zwolle

Oscar Jansen

Coaching - Wandelcoaching
Caocing op eco boerderij

ACORE Coaching
Oscar Jansen
Zwolle

Debby Kamp

Zelfrealisatie
CURSUS in wonderen

Praktijk Debby Kamp - Een cursus in wonderen
Debby Kamp
Amersfoort

Reiki en magnetiseren
AVENTURIJN. Behandelingen Reiki (en cursussen) en Breuss massage

Aventurijn
Marion & Jelle van Brussel
Wezep

Coaching - Lifecoaching
Dat heb ik nou altijd - coaching en EFT (emotional Freedom Techniques)

Dathebiknoualtijd
Aafke de Vries
Zwolle

Centra voor Bewustwording
Praktijk Marieke Vaupell voor Zelfinzicht en Ontspanning

Praktijk Marieke Vaupell voor Zelfinzicht en Ontspanning
M.E. Vaupell-Stegeman
Zwolle

Hypnotherapie
Hypnotherapie, EMDR, nlp & Coaching

Sjoerd Wijma
Zwolle

Centra voor Gezondheidszorg
Huis van Verbinding, Vitaliteit en Bewustwording

De Manifestatie
Elayne Lussenburg
Zwolle

Healing en reading
Praktijk Feelyourcenter/ Healing, reading coaching dmv resonantie

Feelyourcenter
Jolanda Vijverberg
Zwolle

Healing en reading
Healing en Zielstekeningen

Mayasana
Roos Stokkel
Zwolle

Lichaamsgerichte Therapie
Lichaamsgerichte psychotherapie

Anneke Duinkerken Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, coaching en training
Anneke Duinkerken
Zwolle

Opleiding en Training
RefleX Natuurlijk (w)eten

RefleX-Zwolle
Celien van Dalen
Zwolle

Opleiding en Training
Opleiding Lichaamsgerichte coaching

van kempen training, coaching en opleidingen
Peter van Kempen
Vinkenbuurt

Verhuur Accommodaties
Milarepa Toren

Milarepa Toren
John Kenter
Zwolle

Homeopathie
De Homeopaat, voor duurzaam genezen

De Homeopaat
Mariëtte Bakker
Zwolle

Verhuur Accommodaties
Droom van Zwolle

Droom van Zwolle
Rini te Velthuis
Zwolle

Coaching - Lifecoaching
bewustzijnscoaching & training

Avanz Coaching
Annemieke van Zwol
Zwolle

Kruidentherapie
Kruidentherapie en workshops

Helende Planten
Marjoleine Dijk
Zwolle

Lichaamswerk
Studio voor Bewustzijn & Ontspanning

Studio voor Bewustzijn & Ontspanning
Saskia van Noort
Zwolle

Coaching - Diverse Coaching
Heldere Koers - coaching & therapie

Zinstreel
Elayne Lussenburg
Zwolle

Regressie- en reïncarnatietherapie
Regressietherapie

Tipi Counseling
Marion Tiehuis
Zwolle

Hypnotherapie
Praktijk van der Leij voor psychotherapie en coaching

Praktijk van der Leij
Linden van der Leij
Zwolle

Energetisch werk
Änimitta

Animitta Energetische Praktijk voor Transformatie
Terry Albers
De Wijk

Wellness
Natuurkapper Zwolle

Bio Beauty Store
M Zwijnenberg
Zwolle

Creativiteit
Mandala & Intuïtief tekenen en schilderen

Inside Out, Creatief Centrum voor Bewustwording & Inspiratie
Pascale Tichelaar
Zwolle

Familie- en systeemopstellingen
Begeleider van opstellings- en systeemdagen

van kempen training, coaching en opleidingen
Peter van Kempen
Vinkenbuurt

Stervens- en uitvaartbegeleiding
AnBlok: remedial teaching, verliesverwerking en coaching

AnBlok
Anneke Blokzijl
Zwolle

Yoga
Yoga in Stadshagen volgens de Himalaya Traditie voor Yoga en Meditatie

Namah
Sonia van Nispen tot Sevenaer
Zwolle

Mindfulness & Compassie
workshop Intuitie, bewustzijn en geluk

Feelyourcenter
Jolanda Vijverberg
Zwolle

Communicatie en presentatie
Geweldloze Communicatie

van kempen training, coaching en opleidingen
Peter van Kempen
Vinkenbuurt

Reiki en magnetiseren
Voor Welzijn en Balans

Welzijn & Balans
Hermien Koggel-Eilert
Dalfsen

Therapie (diverse)
EFT therapie

Power Connected
Gea van Doorn
Daarlerveen

Coaching - Kindercoaching
AnBlok: remedial teaching, verliesverwerking en coaching

AnBlok
Anneke Blokzijl
Zwolle

Familie- en systeemopstellingen
Jeanette Venema, opstellingen en therapie

Jeanette Venema
Zwolle

Muziek, Klank en Stemexpressie
Zingen met Hart & Ziel!

Muziekpraktijk Bernard Slofstra
Bernard Slofstra
Dedemsvaart

Natuurgeneeskunde
RefleX-Zwolle

RefleX-Zwolle
Celien van Dalen
Zwolle

Relatietherapie
Relatietherapie Zwolle

Relatietherapie Zwolle
Barbara Cremers
Vilsteren

Coaching - Diverse Coaching
Coaching particuleren en bedrijven

Sjoerd Wijma
Zwolle

Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskundig therapeut en Metabolic Balance coach

Namah
Sonia van Nispen tot Sevenaer
Zwolle

Massage
Helende Massage Innerlijke Vragen Pendelen

Helende Massage Innerlijke vragen Pendelen
Damiaan Messing
Lemelerveld

Winkels
Milarepa (web)shop

Milarepa Toren
John Kenter
Zwolle

Opleiding en Training
AVENTURIJN Docent Reiki (Alliance), Voetreflexologie (BER ) Tenen Lezen(FuDaRe) en Oorkaarsen

Aventurijn
Marion & Jelle van Brussel
Wezep

Coaching - Diverse Coaching
Coaching op eco boerderij

ACORE Coaching
Oscar Jansen
Zwolle

Natuurgeneeskunde
AVENTURIJN. Voor als u even niet verder komt. (Combi-technieken).

Aventurijn
Marion & Jelle van Brussel
Wezep

Coaching - Diverse Coaching
Individuele coaching - lichaams- en ervaringsgericht - stiltewandeling & stilteretraites

Mitzi Gras training en coaching
Mitzi Gras
Zwolle

Healing en reading
Anne Maas-Tak, Energetisch therapeut, coach

Anne Maas-Tak, praktijk voor natuurgeneeskunde, energetisch therapeut, coach
Anne Maas-Tak
Zwolle

Coaching - Diverse Coaching
Voluit leven

Vitalis Praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling
Jolanda Klaassen
Zwolle

Meditatie
Israna lichtcentrum

Israna lichtcentrum
Froukje Buma en Jeroen Kuyper
Vledderveen

Lichaamsgerichte Therapie
Lichaamsgerichte therapie, Innerlijk Kind werk, Traumatherapie, Klankmassage

Energie in Beweging
Elly Jhari van Wieren
Zalk

Healing en reading
Zinstreel

Zinstreel
Elayne Lussenburg
Zwolle

Weblog

Advertenties

Zinstreel - praktijk voor bewustwording, spiritualiteit, mediumschap & klankGeweldloze Communicatie Cursussen en trainingen - Taal die werktACORE Coaching - (Team)coaching en leiderschapsontwikkeling 
op eco boerderijGlobalBeatzFamilieopstelling avondworkshop
Bewust Zwolle

Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Zwolle