Healing op de haar: Sjamanistische healing, coaching in cohesie met paarden & Guasha therapie

Het Paardenmiddel
Luttenberg

Boek een paardenmiddelsessie, Guasha behandeling of sjamanistische healing om in cohesie met onze kudde paarden heel wording te ervaren. Een healing kan zorgen voor rust, heelwording, balans en vreugde in hoofd, ziel, lijf en leven.

Mijn naam is Francisca Koerhuis, naast mijn praktijk Het Paardenmiddel ben ik werkzaam als docent psychologie bij Saxion Hogeschool. Boek een paardenmiddelsessie of sjamanistische healing om in cohesie met onze kudde paarden heel wording te ervaren. Een healing kan zorgen voor rust, heelwording, balans en vreugde in hoofd, ziel, lijf en leven.Tevens ben je welkom voor guasha behandelingen en organiseer ik trainingen voor professionals rondom thema's als jongeren en verslaving, persoonlijk leiderschp, trauma & healing.  

We hebben het geluk dat we op een fantastische mooie plek mogen wonen in Luttenberg, onze boerderij staat bekend als: Wieten op de Haar. Vandaar mijn slogan: Healing op de Haar. Je bent van harte welkom om in cohesie met de kudde op zoek te gaan naar antwoorden, rust, inzicht, ontspanning, balans en lucht. Stuur gerust een bericht om een afspraak te maken, de paarden en ik toveren graag heelwording in je ziel, lichaam en geest.

Bij Het Paardenmiddel ben je welkom om:

Heelwording ervaren door healing vanuit het Druïdisme  / sjamanisme in cohesie met onze paarden. paardenmiddel sessies ( paardencoaching )voor  jongeren & volwassenen. 

Guasha therapie, voor zowel mens als paard + Guasha workshops 

Over Het Paardenmiddel

Mijn naam is Francisca Koerhuis (1985)en ik woon, samen met onze kudde paarden, katten, hond en een vriend op een fijne boerderij in Luttenberg. Al vanaf kleins af aan voel ik mij thuis in de natuur en in het gezeldschap van dieren. Toen ik 7 jaar oud was mocht ik op paardrijden en kreeg later een pony, sindsdien is mijn connectie met paarden steeds dieper geworden. Het rijden is op de achtergrond komen te staan, de verbinding met paarden is gebleven.Ik heb een diploma als natural horsemanship instructrice, paardencoach, holistisch masseur en Guasha therapeut. Tevens zit ik in het tweede jaar van de opleidinng Druïdisme / Sjamanisme bij Ahawa in Belgie. Naast mijn werkzaamheden bij Het Paardenmiddel mag ik ook lesgeven op Hogeschool Saxion, ik ben daar docent psychologie. Ik ben vele jaren werkzaam geweest als behandelaar in de verslavingzorg, een tijdlang als trainer en heb met diverse andere banen mijn sporen in de hulpverlening verdiend. Mix dit alles samen gecombineerd met levenswijsheid en levenslessen en je komt uit op mijn visie en werkwijze die ik heb gebundeld  bij Het Paardenmiddel! Onze paarden leven in zoveel mogelijk vrijheid, wij zelf trouwens ook! De kudde staat centraal in alles, ze zijn leidend in de sjamanistische healings, paardenmiddel sessies en ook tijdens een Guasha behandeling zijn ze (indirect) aanwezig. We leven samen met de paarden, de kudde draagt ons. . Stuur gerust een bericht om een afspraak te maken, de paarden en ik toveren graag heelwording in je ziel, lichaam en geest. 

 


Het Paardenmiddel

Francisca Koerhuis

Holteveensweg, 5
8105SW Luttenberg

Healing op de haar: Sjamanistische healing, coaching in cohesie met paarden & Guasha therapie