Het Transformatiespel | Zwolle

Het Transformatiespel helpt je bij het verkrijgen van inzicht of bewustzijn over iets waar je tegen aan loopt of een persoonlijke vraag waar je mee zit. Je krijgt, op een ander manier dan je waarschijnlijk gewend bent, antwoord op vragen die je jezelf stelt,  over ontplooiingsrichtingen die je zoekt of oplossingen voor problemen waar je mee zit. Het is een krachtig en diepgaand middel. Mee doen aan een workshop het Transformatiespel helpt je ook om in contact te komen met je zielskwaliteiten.

Het Transformatiespel gaat er vanuit dat iedereen alle antwoorden bij zich draagt. Door een blokkade, blinde vlek of belemmering kom je hier niet bij. Tijdens de workshop zijn we met max. 6 deelnemers. Iedereen bewandelt het eigen levenspad en komt zo tot inzichten door het onderzoeken en het geven van betekenis aan de gebeurtenissen die naar voren komen. Je kunt situaties tegenkomen herkenbaar uit je dagelijks leven. Hier open, eerlijk op diepere lagen naar kijken zal je helpen te ontdekken wat voor jou belangrijk, moeilijk en uitdagend hierin is en wat je kunt veranderen. Je verkrijgt inzicht in belemmeringen die je tegenkomt. 

Waar jij een antwoord op wilt hebben is je speldoel en focus tijdens het Transformatiespel. Dit kan gaan over een werksituatie, relatie, familie, leren nee zeggen, financiën, je kwaliteiten, een valkuil of iets heel anders waar je mee zit. Belangrijk is dat je hier inzicht in wilt krijgen en hier iets aan wilt doen.

Een krachtige manier om inzicht in jezelf te verkrijgen.

Over Lieke Winkler Prins | Zwolle

Meer dan 25 jaar werkte ik als communicatieadviseur bij profit en non-profit organisaties en de overheid. Na een ziekteproces was het voor mij duidelijk dat het tijd was om een andere richting op te gaan. Ik volgde eerst een opleiding Gestalt voor persoon, talent en beroep en was hierna betrokken bij de Stichting Zonneoog, School voor Spiritualiteit en Bewustzijnsontwikkeling en verbonden aan het instituut waar ik de Gestalt opleiding volgde. Geruime tijd verbleef ik in de Findhorn Foundation, een spirituele woon- en werkgemeenschap in het noorden van Schotland. Hier volgde ik verschillende trainingen, waaronder de training 'Conflict & Change Facilitator' en de opleiding tot begeleider van het Transformatiespel.

Terug in Nederland volgde ik de opleiding tot docente Sacred Dance aan de stichting Opleiding Sacred Dance Nederland. Nog steeds volg ik hierin workshops en trainingen bij verschillende nationale en internationale docenten en geef ik met heel veel plezier cursussen en workshops Sacred Dance.

Ook volgde ik de opleiding tot Reconnective Healer, gever van De Reconnection en Just Touch Healer.

Diverse periodes bracht ik in het buitenland door, o.a. Frankrijk, Zuid-Afrika, Kenya, Schotland en Nepal.

Acupunctuur Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Zwolle