INTIEM KLANKGEURCONCERT DOOR ZINSTREEL


Op dinsdagavond 17 mei gaf 'Zinstreel' wederom een zinnenstrelende invulling aan een bijzonder Klankgeurconcert.
Warm koesterende klanken streelden de oren van de heerlijk op matjes en in dekens gewikkelde bezoekers die in diepe ontspanning kwamen terwijl aangename warme geuren door 'Weldaad' de ruimte vulden.
De klankschalen zorgden voor trillingen op alle energie-lagen; de nyckelharpa en viool zorgden voor andere frequenties als een warm koesterend bad.
Heerlijk geurende handmassages werden daaraan toegevoegd in het tweede deel van de avond; geuren die de bezoekers passend bij hun persoonlijkheid bij aanvang van het concert hadden uitgezocht.
De kleinere zaal bovenin de Hobbemaschool gaf een passende ambiance voor een intieme opkomst van 8 personen. Dit bleek een prettig aantal te zijn, waardoor de persoonlijke aandacht via klank en geur goed tot zijn recht kwam.


Zinstreel zal verderop in het jaar meerdere concerten verzorgen. Bij interesse hiervoor kunt u zich aanmelden bij sensefullness AT gmail DOT com. U wordt dan opgenomen in de adreslijst en ontvangt een uitnodiging voor het volgende concert.

Elayne Lussenburg

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...