foto's belevingsdag bewustzwolle 10 november 2013

De Belevingsdag van 10 november 2013 was een succes!

De Belevingsdag van BewustZwolle kon afgelopen weekend rekenen op belangstelling van zo'n 250 bezoekers.  Er zijn deze dag vele contacten gelegd, warme gesprekken gevoerd en informatie uitgewisseld op een persoonlijke manier. Het thema Do you care? van de mantelzorgdag werd gekoppeld aan bewustwording. Bezoekers konden ervaren hoe bewustwording bijdraagt tot het beter zorgen voor jezelf en voor de ander. Een enkeling kwam een uurtje snuffelen, proeven, kijken en luisteren, maar ronduit de meeste bezoekers zijn een hele of halve dag bij BewustZwolle onder de pannen geweest.
De slimme bezoeker boekte bij binnenkomst enkele workshops of behandelingen. Het centrale programma met muziek en tai chi werkte als hart van de dag, bezoekers konden in en uitlopen, snuffelen bij de diverse stands, leuke dingetjes kopen en vooral de sfeer proeven die als warm en hartelijk werd ervaren.
 
Foto's: Jan Koldewijn

Elayne Lussenburg

Reacties

Sytske Nijland 2013-11-12 23:52:24 Wat leuk om al die foto's van een geweldige dag te zien!
Met dank aan de fotograaf,
Vriendelijke groet,
Sytske Nijland
Mieke van Ooik 2013-11-18 22:51:07 Leuk dat de belevingsdag zo'n succes is geweest. Kon niet komen, want ik had op het laatste moment weer een plaatsje in Stansted gekregen bij "awareness".

Groeten,
Mieke.

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...