25mrt 2023
Bloemen op je pad

Helende Planten
Zwolle

Heb je wel eens in een weiland vol vrolijke pinksterbloemen gelopen, langs een laan met geurend, zachtwit bloeiend Fluitenkruid of in een boomgaard met zoemende bijen op de appelbloesems?

Heb je wel eens in een weiland vol vrolijke pinksterbloemen gelopen, langs een laan met geurend, zachtwit bloeiend Fluitenkruid of in een boomgaard met zoemende bijen op de appelbloesems? De zachtheid, of juist de grilligheid, de kleuren, de geuren, de insecten die erom heen vliegen, bloemen zitten vol leven. Bloemen kunnen iets over ons leven vertellen. In de cursus ‘bloemen op je pad’ verdiepen we ons in één bloem, plant, struik of boom.

Marjoleine

Ik neem je mee naar buiten en vertel je over de medicinale werking van de plant. Hoe en waar die groeit en wat je ervan zou kunnen oogsten. Dan ga je zelf iets maken van de plant, wat dat is, vertel ik je op de cursusdag. In de middag staat tekenen centraal:

Thera

Ik neem je mee in een verhaal over de plant en naar aanleiding daarvan maak je een tekening, vanuit je intuïtie. Goed kunnen tekenen hoeft helemaal niet. Je hand laat zien wat er binnen in jou leeft waar je misschien nog niet helemaal bewust van was.

Aan het einde van de dag krijg je de informatie van de plant mee op papier, het planten-product en natuurlijk je eigen tekening

Ga voor meer informatie naar:

theratrompmeesters of helendeplanten

Informatie

25 mrt 2023
10.00 - 15.00
65,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 6 deelnemers.

Waar?


Kleine Veerweg
8016PA Zwolle

Bloemen op je pad