Heldere Koers, praktijk voor Coaching, Counselling en psychotherapie

Heldere Koers
Zwolle

Heldere Koers, Praktijk voor Coaching, Counselling en Psychotherapie/Psychosociale Therapie Gespecialiseerd in stress & trauma. Werkt ervaringsgericht met muziek en lichaamswerk.

Bij Praktijk Heldere Koers ga je echt oplossing vinden voor diepliggende problemen of klachten. Soms hebben we ervaringen in het leven gehad die met zomaar anders denken niet op te lossen zijn. Je merkt dat je wel weet dat je het anders wilt of moet, maar toch is er een deel in je dat precies het tegenovergestelde doet.

 

Of je loopt rond met onverklaarde lichamelijke klachten. De huisarts kan niets vinden. 'het zit tussen de oren', wordt er dan gezegd. Maar dat wil niet zeggen dat het lichaam geen (pijn)klachten heeft! Verschillende clienten kwamen van hun pijnklachten af in mijn praktijk, door met de onderliggende problematiek aan de slag te gaan. Vaak was dat 'problematiek' waar men zich helemaal niet van bewust was, of waar geen herinneringen van zijn, maar die in het lichaam wel gevoeld worden.

 

Ben je denker en kom je moeilijk bij je gevoel. Ook dan moet je bij Heldere Koers zijn. Geen eindeloze praatsessies, maar aan de slag. Doen en voelen. Voorbij het denken.

Wees welkom!

Over Heldere Koers


Heldere Koers

Elayne Lussenburg

Emmastraat 7
8011 AE Zwolle

Lid van beroepsvereniging

Heldere Koers, praktijk voor Coaching, Counselling en psychotherapie