Helende Massage Hypnotherapie | Lemelerveld

Mijn naam is Damiaan Messing.
Ik heb een licentie van het NGS voor sportmasseur en een licentie van Touch-Pro voor stoelmasseur. Daarnaast heb ik de NGS cursus bindweefselmassage gevolgd, de Dorn-methode en Breussmassage.
Ik kom bij mensen aan huis en bij bedrijven.
Bel of mail mij gerust voor een afspraak:

Ruim zes jaar was ik werkzaam bij de Veluwse Bron als masseur. 

Ik werk als stoelmasseur op de OK van het Isala ziekenhuis Zwolle en als sportmasseur bij de BootClub in Den Ham.

Dit jaar heb ik de opleiding Hypnotherapie 1.0 gevolgd bij het HIN.

Hypnose is een staat van veranderd bewustzijn, een soort trance. Bijna iedereen heeft in het dagelijks leven hypnotische ervaringen: je bent zo geconcentreerd bezig, dat je niet hoort dat iemand binnenkomt; je bent diep in gedachten tijdens het autorijden, zodat het lijkt of je een stukje hebt overgeslagen. Dit zijn allemaal vormen van spontane hypnose.
Hypnose is een toestand van geconcentreerde aandacht, waardoor men zich losmaakt van de uitwendige omgeving en opgaat in een innerlijke wereld. Deze toestand noemt men ook wel  ‘trance’.

Hypnose is helemaal geen opzienbarend verschijnsel. Het maakt gebruik van ontspanningstechnieken en het voorstellingsvermogen,vergelijkbaar met een dagdroom of een fantasie.

Wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat hypnose een krachtig middel is bij hulpverlening. Hypnose is een kostenbesparende methode; het is doelgericht en sneller en het voorkomt bij een groot aantal klachten onnodige medische behandelingen en medicijngebruik. Hypnose is ook effectief bij het behandelen van slechte gewoonten zoals bv roken.

Over Damiaan Messing | Lemelerveld

Even voorstellen: Damiaan Messing.

In november 2004 heb ik de licentie voor NGS-sportmasseur behaald en in juni 2007 een licentie voor stoelmasseur bij Touch-Pro.

In november 2005 heb ik de cursus Dorn-therapie en Breuss-massage gevolgd.

In september 2010 heb ik de NGS-cursus bindweefselmassage gevolgd.

Ook heb ik een begincursus Haptonomie gevolgd en cursussen om mezelf beter te leren kennen en ontwikkelen.

Ik werk als freelancer voor verschillende organisaties, waaronder Topfit  en Reflex in Zwolle en Helder Werk.

 

In deze hoedanigheid heb ik bij meerdere bedrijven en evenementen, alleen of met collega’s gewerkt.

Dit waren zowel stoelmassage als sportmassage-opdrachten.

Stoelmassage’s bij bedrijven en op gezondheidsdagen bij gemeentes.

Als masseur op diverse sportevenementen, marathon van Enschede, NK zwemmen in Zwolle, etc.

Ook masseer ik privé mensen aan huis.

In 2004 en 2005 heb ik als sportmasseur gewerkt bij het dameselftal van MVV'69 te Marle.

Vanaf januari 2009 heb ik 6,5 jaar gewerkt als masseur bij de Veluwse Bron.

Hier deed ik sport en ontspanningsmassages, bindweefselmassage, hotstone massage, Ayurvedische  massage, Indiase hoofdmassage, zwangerschapsmassages, lomi-lomi massage en Balinese massage.

 

Afgelopen jaar ben ik begonnen met de opleiding voor Hypnotherapeut. De 1.0 heb ik afgerond, en ik ben nu bezig met de 2.0

 

 

 


Foto 2 Damiaan Messing Klik om te vergroten

Helende Massage Hypnotherapie
Damiaan Messing


Professionals in de categorie Massage

Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Zwolle