Zomer vijfdaagse Drenthe | Breng de zon in je leven
VR 21 augustus | 10.00-17.00 uur | Vledderveen

21 augustus 2020 t/m 25 augustus 2020 | Mogelijkheid tot overnachting
450,00 | Of een eigen bijdrage naar keuze. Zie hiervoor op de website ons systeem van vrijwillige bijdrage o.


De zon is een groots, bewust en superintelligent wezen en een ingang naar de goddelijke werkelijkheid, veel meer dus dan alleen een bron van fysieke warmte en licht. In deze vijfdaagse leer je in geleide meditaties hierop af te stemmen. Dit leidt tot bewustzijnsverruiming en verdieping in je meditaties. Je ontvangt informatie over je levensdoel en inzichten met betrekking tot je eigen thema’s. De zon is ook een bron van healing en een hartopener.Solar yoga of Surya yoga is een van de hoogste vormen van yoga, die echter nauwelijks bekend is in het westen. Het is geen vorm van yoga met allerlei houdingen al zijn er wel yoga houdingen, zoals de zonnegroet die je kunt gebruiken bij je praktijk van Solar yoga. Het is voornamelijk een innerlijk proces, waarbij je je op steeds diepere niveaus leert af te stemmen op de zon. Deze is de meest beschikbare en altijd aanwezige ingang naar de hogere dimensies en goddelijke werkelijkheid. Je zou de zon dan ook een meester kunnen noemen, waar je je altijd toe kan richten en die je begeleidt op je levenspad als je je ervoor open kunt stellen.

Meditaties worden afgewisseld met dansen, zingen en verdiepende oefeningen. Daarnaast doen we een meditatieve natuurwandeling.

In onze cursussen werk je altijd ook aan je eigen thema’s. We stellen enige openheid over je proces,  leven en ervaringen erg op prijs. Het maakt het voor ons makkelijker  op je af te stemmen.

Bekijk hier meer informatie op onze website: sisrana/aanbod/spirituele-vakantie/spirituele-zomer-vijfdaagse-drenthe/

Informatie + Aanmelden » Israna lichtcentrum | Froukje Buma en Jeroen Kuyper

www.israna.nl

Drenthe, Welhoven
Werkhorstlaan 2
8385 GJ Vledderveen

Froukje Buma en Jeroen Kuyper
0521-344653
info AT israna DOT nl

Meer agenda van Israna lichtcentrum

Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!