Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Overgang naar het licht (2 dagen) ONLINE
ZO 19 april | 10.00-17.00 uur | Online

De tweede cursusdag is op 17 mei
235,00 | Dit is een richtbedrag. Op basis van een zelf te bepalen bijdrage.


I.v.m. het Corona-virus deelname online mogelijkAllemaal maken we de overgang van het stoffelijke naar het onstoffelijke bestaan en omgekeerd. We hebben het zelfs al vele malen gedaan. Maar we zijn vaak vergeten hoe dat gaat. Waar het om gaat, is dat je weet wat je te wachten staat, zodat je de juiste weg kiest na je overgang.In deze twee dagen leer je om na je overgang omhoog in het licht te gaan in plaats van naar het (aantrekkelijke) astrale vlak. Hierdoor ontstaat voor jou de keuze wat je hierna wilt gaan doen: opnieuw incarneren en onder welke omstandigheden, op aarde of in een andere wereld, of misschien in het licht blijven.

De afgelopen jaren hebben de meesters ons informatie en meditaties gegeven over dit onderwerp. De aanleidingen hiervoor waren voor ons verdrietig: een aantal goede vrienden maakten de afgelopen jaren de overgang naar het licht. De meesters leerden ons hoe we hierbij konden assisteren. Ook leerden ze ons hoe we onszelf meer konden voorbereiden op onze eigen overgang. Daarnaast hebben we ons voor deze workshop verdiept in wat andere bronnen hierover zeggen, zoals het Tibetaans dodenboek en verlichte meesters als Paramahansa Yogananda en Adi Da Samraj.

Voor de lichtwezens zijn zowel onze geboorte in het fysieke als onze overgang terug naar het licht een feest. Voor ons mensen is het afscheid van dierbaren vaak moeilijk en verdrietig en onze eigen nadere overgang kan angst en andere gevoelens met zich meebrengen. Ook hieraan besteden we aandacht...

Informatie + Aanmelden » Israna | Froukje Buma en Jeroen Kuyper

www.israna.nlOnline

Froukje Buma en Jeroen Kuyper
0521-344653
info AT israna DOT nl

Meer agenda van Israna lichtcentrum

Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!