Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Spiritueel Wakker! - doorlopende spirituele opleiding
ZO 23 februari | 10.00-17.00 uur | Dalfsen

90,00 | Afhankelijk van je inkomen en van wat je vanuit je hart wilt en kunt bijdragen. Zie israna.nl


Stappen naar verlichting. In een rustig maar gestaag tempo werk je aan je spirituele groei en krijg je tal van gereedschappen in handen om spiritualiteit ook praktisch in je leven toe te passen. We geven een cursusdag per maand en invoegen in de opleiding is elk moment mogelijk na aanschaf en beluisteren van de opnames van de meditaties en uitleg van de eerdere dagen (als downloads of op cd’s)

In deze opleiding komen 25 jaar ervaring met onze eigen ontplooiing en lesgeven bij elkaar. Onze ervaringen in India de afgelopen twee jaar, waarbij we verschillende meesters bezocht en gesproken hebben vormen de directe inspiratie om hier nu mee te starten. 

De opleiding is een unieke gelegenheid om een spirituele opening te bereiken die je leven op ongekende wijze verrijkt. 

De structuur wordt met name in de eerste fase van de opleiding gevormd door de thema’s van Rishi Patanjali. Voorbeelden van thema’s zijn zuiverheid, stilte in je geest en energiebeheersing. Aan de hand daarvan doen we meditaties en oefeningen.

Daarbinnen en daarnaast brengen we ons belangrijkste werk met meesters Phylos en Saint Germain zoals: het doen ontwaken van de kundalini (in meditaties), het activeren van de pijnappelklier en stappen naar verlichting.

Het belangrijkste doel van de opleiding is dat je wordt wie je in wezen bent, de wijze, liefdevolle, stralende zelf. Van daaruit ontwaakt je grotere potentieel. Je levensdoel wordt helder. Vreugde, liefde, vrede en andere hoge kwaliteiten komen als vanzelf in je leven.

Meer informatie over de opleiding: israna/aanbod/opleiding/spirituele-opleiding/

Informatie + Aanmelden » Israna lichtcentrum | Froukje Buma en Jeroen Kuyper

www.israna.nlDalfsen

Froukje Buma en Jeroen Kuyper
0521-344653
info AT israna DOT nl

Meer agenda van Israna lichtcentrum

Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!