Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Familieopstellingen (dag)
ZA 09 november | 10.00-17.00 uur | Vinkenbuurt (ommen)

85,00 | Dit is inclusief een lunch, koffie en thee.


Ben jij aan het stoeien met een vraag of thema over jouw eigen leven en wil je daar een stap te zetten? Dan kan dat op korte termijn met een familieopstelling. Je welkom om deel te nemen aan een workshop familieopstellingenen en een eigen vraag in te brengen.

Familieopstelling

We zijn allemaal onderdeel van een familiesysteem. Als het familiesysteem waar we uitkomen “gezond” was dan hebben we een stevige basis, genieten we van elke ontmoeting en zijn we in staat om ons eigen leven vorm te geven naar onze eigen behoeften. We voelen ons vrij en op een prettige ondersteunende manier verbonden met anderen. Zijn we daar in gebonden of verstrikt dan beperkt het ons vaak in het dagelijks leven en ons levensgeluk.

Een familieopstelling geeft je een diepgaand inzicht in de bewegingen en dynamiek van het systeem waar je deel van uitmaakt en hoe dat doorwerkt in je dagelijkse leven. Door dit inzicht ontstaan er nieuwe mogelijkheden om beklemmende verstrikkingen los te maken, je levens energie te vergroten en meer geluk  en vrijheid te ervaren. 

Voor wie ?

Familieopstellingen is voor iedereen die meer autonomie, vrijheid en plezier in zijn leven wil ervaren. Een opstelling geeft inzicht in de invloed van het familiesysteem op ons dagelijks funtioneren én kan die banden doorbreken. Opstellingen  geven inzicht en de mogelijkheid om zaken innerlijk te "herstellen".

 

 

Informatie + Aanmelden » van kempen training, coaching en opleidingen | Peter van Kempen

humanimpact.nl
Bekijk Facebook event

Groepsruimte in Vinkenbuurt (20 minuten van Zwolle)
Marsmanweg 1
7739PD Vinkenbuurt (ommen)

Peter van Kempen
0624500375/0624500375
peter AT humanimpact DOT nl

Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!