Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Transformeren met de elementen - Zomer vijfdaagse
VR 12 juli | 09.00-17.00 uur | Vledderveen

12 juli 2019 t/m 16 juli 2019 |
450,00


aarde, water, lucht, vuur, ruimte - met de meesters en aartsengelen

In deze vijfdaagse cursus maken we contact met de elementen op verschillende niveaus. Op elke dag komt een van de elementen aan de orde. Je leert ontdekken hoe het is met de balans van de elementen in jou: wat heb je teveel, te weinig en wat in de juiste hoeveelheid. In de loop van de cursus leer je jezelf op die manier kennen en kom je veel meer in balans. Daarnaast heb je de instrumenten om zelf verder aan die balans te werken.

We werken met meditaties, oefeningen, mantra zingen en dansen. Daarnaast is er op elke dag een uitgebreide uitleg over elk element. In de meditaties channelen wij de meesters en gidsen: Phylos spreekt via Jeroen, Saint Germain en Isis spreken via Froukje. Tijdens de meditaties maken we contact met de aartsengelen van de elementen. Zij zijn krachtig aanwezig om je te helpen bij je proces. Gedurende de oefeningen deel je met elkaar en help je elkaar bepaalde aspecten in jezelf te helen, te versterken en/of op te lossen.

We doen dit op een sfeervolle spirituele plek in Drenthe, Welhoven. Er is een prachtige cursusruimte en er zijn mooie kamers voor overnachting. De cursusdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Naar keuze kan je elke dag na het programma naar huis gaan of overnachten op Welhoven.

Informatie + Aanmelden » Israna lichtcentrum | Froukje Buma en Jeroen Kuyper

www.israna.nl

Welhoven
Werkhorstlaan 2
8385 GJ Vledderveen

Froukje Buma en Jeroen Kuyper
0521-344653
info AT israna DOT nl

Meer agenda van Israna lichtcentrum

Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!