Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23jan 2022
Winterwarme kruiden

Helende Planten
Zwolle

In de winter is het prettig voor het lichaam om verwarmende kruiden te gebruiken. Kruiden die helpen bij de spijsvertering en kruiden die ons immuunsysteem versterken.....

In de winter is het prettig voor het lichaam om verwarmende kruiden te gebruiken. Kruiden die helpen bij de spijsvertering en kruiden die ons immuunsysteem versterken. Onze spijsvertering en het immuunsysteem staan dan ook in relatie tot elkaar. Is je spijsvertering niet op orde dan heeft je imuunsysteem het ook moeilijk. We bespreken vier kruiden die werken op de spijsvertering en die tevens je immuun ten goede komen. We maken een zalfje van Smeerwortel dat een verwarmende werking heeft op de huid. De informatie over de planten ontvang je op papier mee naar huis.

In de middag ga je aan de slag met een intuÏtieve tekening. Een tekening na aanleiding van onderwerpen die in de ochtend besproken zijn. Goed kunnen tekenen is helemaal niet nodig! Door te tekenen zie je wat er in je binnenste leeft waar je wellicht nog niet (helemaal) van bewust was. Dit gedeelte van de workshop wordt begeleid door Thera Tromp Meesters. Zij zal je tekening duiden en helderheid scheppen. Laat je verrassen!

 

Informatie

23 jan 2022
10.00 - 15.00
60,00

Waar?


Kleine Veerweg
8016PA Zwolle

Winterwarme kruiden