Mooi in eenvoud, praktijk voor lichaamsgerichte coaching en psychotherapie

Kim van Rhijn
Zwolle

Welkom! Wat leuk dat je bij mijn praktijk terecht bent gekomen. In mijn praktijk werk ik met aandacht voor het lichaam. Je lichaam is een bron van informatie en maakt je meer bewust van spanningen en emoties wanneer je hier met aandacht bij bent.

Lichaamsgerichte psychotherapie biedt hulp bij klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Het geeft inzichten in jouw eigen (overlevings)patronen en biedt steun en kracht. Ook wanneer je bewuster wilt leven, jouw eigenheid wilt onderzoeken en verder wil met persoonlijke ontwikkeling, is de therapie passend. Daarnaast helpt lichaamsgerichte psychotherapie vertragen. Zeer waardevol in een maatschappij met stress, veel prikkels en een hoge versnelling!

Na afloop van de therapie heb je over het algemeen meer energie, je kunt helderder denken en meer leven vanuit jouw kern. Je hebt meer bewustwording gekregen op jouw eigen functioneren en je zal meer plezier beleven in relaties en vriendschappen!

Over Kim van Rhijn

Ik ben Kim van Rhijn, zwollenaar in hart en nieren en sinds 2019 eigenaar van praktijk Mooi in eenvoud. Ik ben een bezige bij, altijd in de weer. Samen met mijn gezin woon ik in Zwolle. Ik werk 3 dagen in de specialistische GGZ als ervaringsgericht behandelaar en daarnaast werk ik als therapeut in mijn eigen praktijk.

Mooi in eenvoud” voor mij…….Mooi in eenvoud gaat over authenticiteit, over de eenvoud in jezelf vinden, zonder poespas. Eenvoud klopt voor mij. In de eenvoud ervaar ik rust, ruimte en kracht. En daarmee ruimte voor mijn eigen authenticiteit, mijn eigen ik. Daar waar het simpel is, natuurlijk en gewoon, voelt het veilig en vertrouwd. In contact met mijn hart, dicht bij mezelf.


Mooi in eenvoud

Kim van Rhijn

Wipstrikkerallee 1
8023 DR Zwolle

Lid van beroepsvereniging

Mooi in eenvoud, praktijk voor lichaamsgerichte coaching en psychotherapie