mariontiehuis.nl

Marion Tiehuis praktijk voor persoonlijk en spirituele ontwikkel
Zwolle

Soms duiken er problemen of ervaringen op waarbij je een steuntje in de rug nodig hebt of handvaten om weer verder te kunnen. Ik coach mensen vanuit mijn eigen levenservaring en spirituele kennis die ik heb opgedaan door het werken aan mijzelf en div

Op een bepaald punt in mijn leven had ik zoveel trauma’s en negatieve ervaringen opgedaan, dat ik mij afvroeg of dit wel normaal was. Bovendien werd ik ernstig ziek. Ik wilde antwoorden op het waarom. Als eerste ben ik een coachopleiding en een healingopleiding gaan doen. Tijdens de healingopleiding kwam ik in een vorig leven terecht. Hier ben ik mij verder in gaan verdiepen. Na afronding van beide opleidingen besloot ik om een opleiding tot regressie- en reïncarnatietherapeut te gaan doen. Dat was de deur die nog open moest om mezelf te kunnen helen en toegang te krijgen tot “spirituele” kennis. Thuiskomen in mezelf.Ik coach mensen vanuit mijn eigen levenservaring en de “spirituele” kennis die ik heb opgedaan. We zijn namelijk niet een mens met een ziel, maar een spiritueel wezen in een lichaam, dat door de levens heen wil ervaren en leren. Alles heeft een bedoeling, niets gebeurt zomaar.
In ons leven krijgen we te maken met angsten, gevoelens van woede, onmacht, verdriet, onzekerheid, afwijzing, eenzaamheid, buitengesloten worden, rouw enz. Dit kan op persoonlijk gebied zijn, maar ook op het werk of op school. 
Waarom gebeurt dit en hoe ga ik hiermee om? Of hoe breng ik hier verandering in? Als spiritueel coach geef ik je handvaten hoe je dit kunt veranderen of hiermee om kunt gaan.

Over Marion Tiehuis praktijk voor persoonlijk en spirituele ontwikkel

Ik heb een 3-jarige opleiding regressie- en reincarnatietherapie bij Tasso gevolgd, een 3-jarige healingopleiding gedaan, een coachopleiding evenals cursussen en workshops systemisch werken en een basisopleiding genezend tekenen gevolgd. Voor verdere informatie verwijs ik je naar mijn website.


Marion Tiehuis praktijk voor persoonlijk en spirituele ontwikkeling

Marion Tiehuis

Van Zuylenware 38
8014 WK Zwolle

Lid van beroepsvereniging

mariontiehuis.nl