CURSUS in wonderen | Amersfoort

Een cursus in wonderen is een non-dualistisch zelfstudieboek dat er vanuit gaat dat alleen Liefde werkelijk is - álomvattend en ónveranderlijk. Wij denken echter lichamen te zijn, levend in een wereld van tijd en ruimte. En hoe we ook zoeken naar liefde en geluk: niets blijkt dit blijvend te kunnen bieden. 
Het unieke aan deze Cursus is dat ze alles wat wij dénken te zijn en mee te maken, als 'vergevingsmateriaal' gaat hergebruiken in ons ontwakingsproces. En dat deel van ons zelf wat zich nog herinnert wat wij werkelijk zijn, helpt ons hierbij. Als een innerlijke leraar, die in elke situatie onze interpretatie helpt corrigeren. Zodat we ipv een aanval, schuld en angst etc, alleen nog liefde - of een vráág om liefde - gaan waarnemen. Als weerspiegeling van onze werkelijkheid. Deze omslag in waarneming noemt de Cursus het wonder, of: vergeving. Dit kan alleen plaatsvinden als wij kiezen anders te willen kijken. 
Een cursus in wonderen biedt op deze manier een dualistische tussenstap die ons erop voorbereidt om uiteindelijk zonder angst onze gehechtheid aan dit gedroomde leven als afgescheiden individu helemaal op te geven. Zodat we kunnen ontwaken tot ons ene, ware Zelf, dat Louter Liefde is (Zelfrealisatie).

In de praktijk van alledag blijkt dit beoefenen van vergeving nog niet zo eenvoudig. Deze groep is bedoeld als ondersteuning hierin, dmv uitleg, beantwoording van vragen, oefening en het delen van ervaringen. Ook geschikt voor wie zich wil orienteren. 

Tevens groepen in Amersfoort en Rotterdam, en individuele begeleiding mogelijk.

Over Debby Kamp | Amersfoort

Mijn naam is Debby Kamp, leerling van en leraar in Een cursus in wonderen.


Zo lang ik me kan herinneren heb ik naar ‘Huis’ verlangd, en geweten dat dit Thuis niet in deze wereld te vinden was. Het disfunctionele gezin waar ik in opgroeide versterkte dit gevoel. Alle energie ging op aan overleven, vooral door zo min mogelijk ‘aanwezig’ te zijn. Tot ook mijn ‘niks-aan-de-hand‘-masker’ barstte: rond mijn 28e had ik enorme paniekaanvallen en mijn toenmalige partner stond me letterlijk naar het leven.
Er volgden vele jaren met allerlei therapieën, om enigszins om te leren gaan met alle (zelf)haat en doodsangst die ik voelde en anderen dichtbij te laten. Tot ik tijdens een opleiding tot Regressietherapeut ervoer dat mijn geloof dat ik niet deugde, alleen maar een zienswijze was, waar ik niet mee samen hoefde te vallen! En dat datgene wat wij in wezen zijn, nooit gekwetst kán worden!
Ik zou dit besef nog vele malen kwijtraken, maar was op weg gezet. Want na een periode van Advaita was rond 2000 ook Een cursus in wonderen op mijn pad gekomen en leerde ik ervaren: we drómen slechts van ballingschap, maar zijn perfect in staat te ontwaken tot onze werkelijkheid die Eenheid en Liefde is.
Sindsdien is de Cursus mijn vaste reisgids. Ik voel me zeer dankbaar een innerlijke leraar gevonden te hebben waar ik op kan vertrouwen. Een reisgezel die ons werkelijk Thuis brengt… daar waar we nooit zijn weggegaan.


Foto 2 Debby Kamp Foto 1 Debby Kamp Klik om te vergroten

Praktijk Debby Kamp - Een cursus in wonderen
Debby Kamp


Professionals in de categorie Zelfrealisatie

Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Zwolle
Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!