Training Werken vanuit je Talent | Zwolle

Het intensieve programma ‘Werken vanuit je talent’ ondersteunt je bij de (h)erkenning, presentatie en het inzetten van jouw uniciteit, het vergroten van jouw impact en het vinden van wegen om dit tot uiting te laten komen in werk dat voor jou betekenisvol is.

Uniek in dit programma is de continue wisselwerking tussen inspiratie en realisatie, tussen zijn en doen. Wij dagen je uit om jezelf te stretchen, om vanuit nieuwsgierigheid en lef te komen tot vernieuwing en verandering. ‘Ervaringsgericht leren’ en de ‘verbinding tussen hoofd en hart’ zijn diep geïntegreerd in het ontwikkelprogramma. De inzichten uit de bijeenkomsten worden in de vorm van een individueel ‘Heilig project’ in de praktijk beoefend en toegepast. Dit kan in het huidige werk zijn of in een gewenste werkomgeving. Op basis van de inzichten uit de bijeenkomsten en de ervaringen uit het Heilig Project word je je meer bewust van jouw eigenheid en krijg je voeling met de werking van jouw talent. Je maakt een wezenlijke stap om bezield en bestemmingsgericht te werken en te leven. 

Waarom dit ontwikkeltraject? Door je te verdiepen in je eigenheid en hierin te groeien ga je stevig staan en kun je beter omgaan met de continue stroom aan veranderingen. Vanuit jouw eigenheid kun je ondernemend zijn, speelruimte vinden en meer impact creëren binnen de context waarin je werkt of wilt werken. Je wordt eigenaar van je eigen loopbaan. 

Wil je meer weten? Bel of mail ons dan: / . 

Over Rini te Velthuis | Zwolle


Foto 2 Rini te Velthuis Klik om te vergroten

Droom van Zwolle
Rini te Velthuis


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Zwolle

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Zwolle