bewustzijnscoaching & training | Zwolle

Ik ben bewustzijnscoach. Er zijn veel verschillende vormen van coaching op de markt. Allen om de ander te ondersteunen het beste uit zichzelf te halen. Ik doe dat door vragen te vertellen zodat je zelf inzicht krijgt. Wat doe je als alles mogelijk is? Wat als je vrij bent om te kiezen? Naast coach ben ik trainer op gebied van persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Ik ontwikkel trainingen op maat. Ook kan je bij terecht voor een energetische behandeling. Om zonder woorden dat in werking te zetten of op te schonen wat nodig is voor dit moment. In mijn werk komt de combinatie van transformatie, energetisch werk, coaching en training aan de orde en kijk er naar uit een ieder te ondersteunen op zijn of haar levenspad!

 

Over Annemieke van Zwol | Zwolle

Ik ben woonachtig in Zwolle en ben me de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op bewustzijnsvergroting en ervaar het effect op mijn leven als zeer positief, dit gun ik een ieder. Daarnaast hebben mijn ervaring als sociaal wetenschapper, reisleider en docent bijgedragen aan de lifecoach die ik nu ben. Groei, bewustwording en dat alles er mag zijn staan hoog in het vaandel. Transformatie, bereidheid verschillende perspectieven te erkennen en daarin eigen weg te creëren zijn key in het bereiken van doelen. Ik geloof erin dat iedereen de antwoorden in zich heeft.


Foto 1 Annemieke van Zwol Klik om te vergroten

Avanz Coaching
Annemieke van Zwol


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Zwolle
Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!