Heldere Koers, praktijk voor Coaching, Counselling en psychotherapie | Zwolle

Bij Praktijk Heldere Koers ga je echt oplossing vinden voor diepliggende problemen of klachten. Soms hebben we ervaringen in het leven gehad die met zomaar anders denken niet op te lossen zijn. Je merkt dat je wel weet dat je het anders wilt of moet, maar toch is er een deel in je dat precies het tegenovergestelde doet.

 

Of je loopt rond met onverklaarde lichamelijke klachten. De huisarts kan niets vinden. 'het zit tussen de oren', wordt er dan gezegd. Maar dat wil niet zeggen dat het lichaam geen (pijn)klachten heeft! Verschillende clienten kwamen van hun pijnklachten af in mijn praktijk, door met de onderliggende problematiek aan de slag te gaan. Vaak was dat 'problematiek' waar men zich helemaal niet van bewust was, of waar geen herinneringen van zijn, maar die in het lichaam wel gevoeld worden.

 

Ben je denker en kom je moeilijk bij je gevoel. Ook dan moet je bij Heldere Koers zijn. Geen eindeloze praatsessies, maar aan de slag. Doen en voelen. Voorbij het denken.

Wees welkom!

Over Elayne Lussenburg | Zwolle


Professionals in de categorie Lichaamsgerichte Therapie

Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Zwolle