Praktijk van der Leij voor psychotherapie en coaching | Zwolle

Soms loopt de emmer over en wil je weer rust en geluk kunnen ervaren. Geen pijn, stress, angst of verdriet meer.

Je…

·       wilt afvallen (mét een virtuele maagband of via directe hypnose, óf juist met hypnotherapie), of stoppen met roken m.b.v. hypnose.

·       voelt je onzeker en wilt meer zelfvertrouwen opbouwen.

·       bent vaak verdrietig, angstig of boos en wil niet meer dat dit je belemmert.

·       wilt van een depressie af en weer geluk kunnen ervaren.

·       wilt van je angsten of zorgen af en rust in je hoofd.

·       bent Hoog Sensitief en wil daar beter mee leren omgaan.

·       bent ongelukkig in je relatie en wilt weer kunnen genieten van elkaar.

·       wilt het één, maar doet het ander: je werkt jezelf tegen.

·       hebt lichamelijke klachten, zoals PDS of pijnklachten, en wil daar beter mee leren omgaan.


Maatschappelijk werker en hypnotherapeut Linden van der Leij startte Praktijk van der Leij vanuit een mateloos enthousiasme voor haar vak. Anderhalf jaar geleden verhuisde ze de praktijk naar het prachtige Dominicanenklooster in Zwolle, waar ze een tweede praktijkruimte opende. Sinds 2018 is er ook een vestiging in Meppel.

Cliënten voelen zich bij Praktijk van der Leij op hun gemak. Ze vinden het prettig dat er echt geluisterd wordt en zijn blij met hoe snel ze zich beter gaan voelen. Ook voelt het prettig om geen ‘nummer’ te zijn. Team Praktijk van der Leij staat voor nuchterheid, kwaliteit, klantvriendelijkheid en toewijding! 

E-mail:

Over Linden van der Leij | Zwolle

Een integere, mensgerichte aanpak en daarin altijd een vriendelijke en open blik behouden? Daar houden we van. Wij staan met beide benen op de grond en denken graag met je mee. Gedreven én betrokken. Maak kennis met het team van Praktijk van der Leij.

Linden

Linden is maatschappelijk werker, hypnotherapeut en oprichter van Praktijk van der Leij. Ze is empathisch en stelt je op je gemak. Ze is gepassioneerd, nuchter én openminded. Ook leest ze zelden iets anders dan vakliteratuur en gaat ze het liefst elke maand op cursus!

Linden: “Ik vind zo ongeveer álles mooi aan mijn vak. Maar vooral dat ik iemands kern mag zien, want kwetsbaarheid maakt een mens mooi! En ik mag het helemaal op mijn manier doen. Ik hou ervan om ook af en toe te kunnen lachen samen. En ik geef ook terug wat mij opvalt, want ik wil een gelijkwaardig gesprek. Van mens tot mens.”

Specialisaties: jongeren vanaf acht jaar,  tieners en volwassenen met angsten, onzekerheid, PDS. En mensen die last hebben van een druk hoofd of meer uit zichzelf willen halen.


Foto 1 Linden van der Leij Klik om te vergroten

Praktijk van der Leij
Linden van der Leij


Professionals in de categorie Hypnotherapie

Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Zwolle
Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!