Zinstreel | Zwolle

Bij mij kan je terecht voor consulten, readings t.a.v. levensvragen. Ik help je inzicht te geven in je situatie. Met behulp van mijn getrainde zesde zintuig kom ik met verrassend herkenbare feiten die spelen of speelden in jouw leven en die als 'bewijs' dienen dat ik met je mee kijk in je levensverhaal. Door dit soort verbluffende informatie die ik niet van anderen kan hebben maar die voor jou zo wezenlijk herkenbaar zijn, zal je vertrouwen in wat ik als boodschap of inzicht voor jou op je levenspad heb ook extra open staan, waardoor jij tot een verrassend inzicht kunt komen.

Daarnaast geef ik mediamieke consulten; d.w.z. heb ik contact met overledenen. Ook hier zal ik weer verrassende feiten aandragen die ik niet kan weten, maar die voor jou zo betekenisvol kunnen zijn. Dit ook weer om als 'bewijs' te dienen dat wat de overleden dierbare vervolgens te vertellen heeft puur van diegene komt. Dat alle informatie puur wordt doorgegeven. Mijn ervaring is het dat zo'n contact een enorme uitwerking heeft op diegene die een consult bij mij heeft gehad. Dingen vallen op zijn plaats en het besef en vertrouwen dat het leven echt doorgaat na de dood is daarna volledig doorgedrongen.


Vanuit Zinstreel geef ik cursussen spirituele ontwikkeling, mediumschap, intuitieve ontwikkeling, afscherming bij hooggevoeligheid, ontwikkeling van je bovennatuurlijke gaven enz.

Over Elayne Lussenburg | Zwolle


Foto 1 Elayne Lussenburg Klik om te vergroten

Zinstreel
Elayne Lussenburg


Professionals in de categorie Healing en reading

Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Zwolle
Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!