Änimitta | De Wijk

Sinds 1990 werk ik als energetisch therapeut, waarbij voor mij voorop staat dat ieder mens het zelfgenezend vermogen kan activeren, daar help ik dan bij.
Door diepgaand te onderzoeken waaraan de problematiek ten grondslag ligt kun je helen en transformeren. D.m.v. heldervoelendheid en helderziendheid achterhalen we de grondslag van de situatie, de belemmerende kracht waardoor je je heel vervelend kunt voelen
Er zijn fases in het helingsproces. Eerst de toegankelijkheid versterken (body-mind scan en magnetiseren) je lichaam kan zich instellen op herstel (het zachter maken). Waarna de verdieping plaatsvindt en de belemmerende kracht geneutraliseerd wordt (inzicht en heling). Als deze fase je diepste innerlijk bereikt heeft kan transformatie plaatsvinden (omzetten van negatief naar positief). Je hebt meer inzicht in wie je werkelijk bent, het leven kan weer geleefd worden!


Als je aan de oppervlakte van het denken blijft
is het lastig te zien dat zelfs de meest onschuldige gedachte
ergens in de diepte van het zelfbehoud verbonden is
met je verdedigingssytsteem.
bron: Inzicht , wegen van radicaal zelfonderzoek, mei 2010

Je krijgt er wel veel voor terug: een andere manier van tegen het leven aankijken, het geluksgevoel terug krijgen, gezonder worden, je natuurlijke talenten ontplooien, betere communicatie-inzichten verwerven (en dus ook in de praktijk kunnen brengen). Eenvoudigweg: het leven wordt gemakkelijker en vooral leuker!

Om het zelfgenezend vermogen te activeren gebruik ik de techniek van BleuEnergy, magnetiseren, zuiveren van het energieveld van entiteiten, parasieten e.d. met Violette Vuur en de Kosmische liefdeskracht.. 

Over Terry Albers | De Wijk

1990- start van de praktijk als healer en 4-jarige opleiding paranormaal genezer bij NVGN.en daarna vele opleidingen en cursussen gedaan als NLP, Touch for Health, ontwikkelingspsychologie, oerdans, kadertraining dans, drama, klankhealing, stembevrijding, BlueEnergy toepassen, Non-dualiteitstrainingen voor Inzichten in het Ware Zijn met retraites, mantrazang, meditatie. Reikimasterschap en lesgeven in paranormale behandelingen op HBO-opleiding. NLP-bijscholingen gegeven aan collega's en 15 jaar dans-expressie, meditatietrainingen en spirituele ontwikkeling gegeven. Vele bijscholingen in behandelmethodes gevolgd. Ik ben verbonden aan de VVET, Vereniging Voor Energetisch Therpeut. (voorheen NVGN, en later Het Verbond) Als creatieve uiting schilder en teken ik. Bovendien houd ik van sporten als rennen, wandelen, fietsen en tennissen. Dit maakt me sterk en fit.

Toch blijft nu als belangrijkste gegeven over het herstellen van het zelfgenezende vermogen door het achterhalen oplossen van belemmerende, saboterende krachten en het doorstromen van de energie. Welkom allen!

Geen vergoedingen van de zorgverzekeraars meer.


Foto 1 Terry Albers Foto 1 Terry Albers Klik om te vergroten

Animitta Energetische Praktijk voor Transformatie
Terry Albers


Professionals in de categorie Energetisch werk

Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Zwolle
Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!