Leven met de Maan | Zwolle

Je voelt dat er meer is, dat je ook meer uit het leven wilt halen. Wat is voor jou echt belangrijk in het leven? En hoe geef je dat vorm?

Berkano Coaching is gericht op loopbaanvraagstukken en balans. 2016 staat in het teken van de maancyclus Samen met collega Judith Salentijn verzorg ik een jaarcyclus 'Leven met de maan". In deze cyclus besteden we elke maan(d) aandacht aan de thema's die spelen in de natuur en hoe zich dat weerspiegelt in jouw leven.

Er is een tijd van zaaien, van verzorgen,  van oogsten en van rust. In een groep van maximaal 12 vrouwen komen we maandelijks bij elkaar rond het vuur om met ervaringen met elkaar uit te wisselen, elkaar te helpen en om tot mooie inzichten te komen. Dit alles in het licht van de maancyclus.

Over Yvonne Koppelman | Zwolle

Berkano Coaching
Yvonne Koppelman


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Zwolle
Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!