Voorjaarsnieuwsbrief april 2012

NUL-punt...

NUL, het getal van de dwaas. Iedereen moet ergens beginnen.... De dwaas uit de tarot zoekt zijn weg. Hij is eigenlijk heel slim en staat open om de wereld te gaan verkennen. Elke reis, elke cyclus, start met de dwaas. Het starten als ontwikkelaar van BewustZwolle was voor mij zo'n NULpunt. Maar in feite doet de hele natuur niets anders dan starten bij het NUL punt na de winter, de reis zoekende door de aarde, als de eerste delen van de plant weer zichtbaar gaan worden.

VIJFTIG-tal...

Het mooie is dat Bewust Zwolle sinds begin januari gegroeid is van 43 naar 55 aanbieders. We zijn de vijftig dus gepasseerd!! En dat is een mooie opmaat voor de 150 aanbieders die ik voor ogen zie. Ook zijn er weer meer aanvragen gekomen van mensen die de nieuwsbrief willen ontvangen. En op verzoek wil ik je graag de statistieken tonen van het aantal hits van mensen die jouw site via de site van BewustZwolle vinden...

Voor de lezers/volgers onder ons die graag de nieuwsbrief willen ontvangen; kijk regelmatig op de website wat er te doen is. Het is echt een prachtig aanbod in Zwolle waar veel gebeurt! Weliswaar niet onder een dak, maar wel samengebracht in het Platform dat BewustZwolle heet. En dat brengt mij bij een volgend voornemen, dat ik gebaseerd heb op een tip van een van de aanbieders... Met de nieuwsbrief wordt ook de agenda meegestuurd. Normaal werd er een nieuwsbrief iedere maand gestuurd, en sinds mijn start in januari als ontwikkelaar is die frequentie zelfs lager geweest. Ik had het idee dat er altijd een geweldige nieuwsbrief bij moest, maar dat hoeft dus niet altijd zo lang en breed van stof te zijn. Mijn streven is om nu 2 maandelijks een korte nieuwsbrief uit te geven waar weer de agenda onder de aandacht komt. Zodat we deze actueler maken, levender onder elkaar.

Als je als aanbieder een activiteit plant, kijk dan op de agenda. Probeer zo veel mogelijk op vrije dagen te plannen, geen dubbelingen in de agenda te laten ontstaan. Zeker niet met grote evenementen...

FEATURES....

Daarnaast een oproep aan aanbieders van BewustZwolle. Graag zou ik in maximaal 500 woorden liefst minder, een korte omschrijving ontvangen van wat je doet, of wat je momenteel bezig houdt als aanbieder. Daar wil ik iedere nieuwsbrief dan een aantal features uitzoeken en plaatsen in de nieuwsbrief. Dus... pak de pen en promoot jezelf..

AGENDA...

Tot slot dus de agenda die bijgevoegd is bij deze nieuwsbrief..

April is een mooie maand met een behoorlijk divers aanbod: Dit weekend is er weer een Globalbeatz party, waarbij Yvonne Kroon een workshop dansimprovisatie vooraf geeft. Michiel Slegten geeft deze maand een Eckhart Tolle - en een meditatie-avond, Renate Voetstra twee avonden intuitief schilderen/tekenen, Christine de Graaf een inspiratieavond, een Klankhelingavond door Lieke en Martin van den Berg Cieraad en Kirsten Notten organiseert twee lezingen en een vrouwenavond. Wat een diversiteit! En dat allemaal in april en nog wel in Zwolle ook!!

Ik wens je veel plezier, licht en liefs toe, zeker bij het lezen van deze nieuwsbrief en de bijgevoegde agenda.

Elayne Lussenburg