Uitnodiging Netwerkbijeenkomst

Beste BewustZwolle-volger,

Op woensdag 4 juli a.s. is er een netwerkbijeenkomst voor BewustZwolle. Deze is bedoeld voor een ieder die vanuit bewustzijn aanbieder is in Zwolle als zelfstandige ondernemer op het gebied van:

- persoonlijke ontwikkeling/spiritualiteit

- gezondheid/welzijn

- milieu en duurzaamheid

- maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Momenteel richt de site van BewustZwolle zich voornamelijk op bewustzijn in de vorm van spiritualiteit. De nieuwe site die rond de zomer de lucht in gaat heeft wel bewustzijn in de volledige breedte in beeld, zoals hierboven benoemd in de 4 deelgebieden. Inmiddels komen er ook aanvragen vanuit mvo en duurzaamheid om op onze site te mogen staan.  BewustZwolle heeft moenteel 55 abonnees.

Tijdens de netwerkbijeenkomst gaan we elkaar ontmoeten, verbindingen leggen en spreken over hechtheid, samenwerking, verwijzing en over functie van BewustZwolle.

 

Je kunt je nog aanmelden via  https://www.bewustzwolle.nl/bewust-netwerk-agenda/25/netwerkbijeenkomst-bewustzwolle/

Heb je je al aangemeld of ben je geen aanbieder op het gebied van bewustzijn, zie deze oproep dan als niet verzonden; het was eenvoudiger om vanuit het systeem alle volgers van de nieuwsbrief aan te spreken. Degenen die zich inmiddels hebben aangemeld krijgen apart een mail ter bevestiging.

Tot slot hierbij de agenda van BewustZwolle voor de komende periode.

hartelijke groet,

elayne lussenburg,

inspirator BewustZwolle