Nieuwsbrief en agenda Bewust Zwolle mei 2011: Groei

De periode van groei is aangebroken. Overal in de natuur zien we uitbundige bloei en alles groeit op topsnelheid. Het is een vreugdevolle tijd van hoop, licht en warmte. Kijkend naar de natuur zien we de belofte van de zomer. 

Samen (-) werken aan Bewust Zwolle

Het kernteam van Bewust Zwolle is ook aan het groeien. Marga Hendriksen en Charlotte Korbee delen het enthousiasme om het netwerk van Bewust Zwolle kenbaar te maken en te helpen groeien en te verstevigen. Vind je het ook leuk en interessant om een bijdrage aan het netwerk te leveren en heb je ideeen voor mooie initiatieven? Laat het ons weten via info@bewustzwolle.nl. Met elkaar maken we er een bloeiend geheel van!

Bewust Zwolle Ontmoetingsavond - woensdag 11 mei

Aanstaande woensdag 11 mei is er een ontmoetingsmoment voor aanbieders uit het netwerk van Bewust Zwolle. Een mooi moment om elkaar in ongedwongen sfeer te ontmoeten en uit te kunnen wisselen onder het genot van de heerlijke thee van 't Konkeltje.  We ontmoeten je graag!  Kijk voor meer informatie in de agenda. Aanmelden is gewenst.

GlobalBeatz Party - zaterdag 14 mei 2011

Wil je een avondje echt anders uit? Dan is de GlobalBeatz Dance Party een aanrader. Op zaterdag 14 mei wordt dit fesst voor de tweede maal gehouden. De Dance Party wordt vooraf gegaan door een Nataraj-meditatie door Sjieuwke Hoogkamp. Een actieve dansmeditatie die je uitnodigt om te spelen met je levensenergie en op te gaan in je bewegingen. Meer informatie over de Global Beatz Dance Party staat in de agenda.

Bewust Zwolle belevingsavond De Kracht van Creativiteit - woensdag 1 juni 2011

Op woensdag 1 juni verzorgen  Aart Beunderman en Pascale Tichelaar op 1 juni de Bewust Zwolle Inspiratie avond De Kracht van Creativiteit. Pascale vanuit haar passie voor tekenen en schilderen en Aart vanuit de liefde voor muziek. Iedereen die kennis wil maken met het werk van Aart en Pascale en deze bijzondere avond wil meebeleven is van harte uitgenodigd. Aanmelden voor deze avond kan via info@bewustzwolle.nl.


Themaweek Natuurlijk Duurzaam - 4 t/m 11 juni 2011

Op kleine en grotere schaal worden binnen de gemeenten Zwolle, Staphorst en Zwartewaterland, veel initiatieven ontplooid om te werken aan duurzaamheid. Duurzaam omgaan met energie, de aarde, de mens en bedrijvigheid. Om mensen, organisaties en bedrijven bewust te maken van de noodzaak van duurzaamheid, worden er in de week van 4 tot en met 11 juni 2011, tijdens de Themaweek Natuurlijk Duurzaam, vele activiteiten georganiseerd om zo duurzame vormen van leven, wonen en werken onder de aandacht te brengen.

Voor meer informatie zie:  www.natuurlijkduurzaam.nu