Nieuwe rondes nieuwe kansen

Hieperdepiep hoera! De nieuwe site van BewustZwolle is online.....

Heb je het al gezien? Het heeft een strakkere vormgeving en je vind er nu echt bewustwording in de breedste zin van het woord, van persoonlijke ontwikkeling, wellness, gezondheid,  tot duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.... Dat betekent dat er nu ook een duidelijkere plaats is voor bijvoorbeeld duurzame kleding van biologisch katoen, diervriendelijke wol en ecologisch linnen. Ik kreeg net zo'n verzoek binnen van De Amaranth die een winkel gaat starten met deze mooie kleding in Deventer... Wat zou het mooi zijn als we zo'n winkel in Zwolle ook zouden krijgen..

Maar we hebben ander moois in Zwolle... 60 aanbieders bij elkaar in het platform dat BewustZwolle heet, met weer een prachtig aanbod voor het nieuwe seizoen. Vakantie is voorbij, en nu nog even tijd om je te beraden of je nog iets leuks wilt doen voor jezelf.

Werken aan je bewustzijn, of nieuwe mensen ontmoeten, of met je gezondheid of met natuurlijke voeding bezig...

Allemaal mooie voornemens na de zomer waar we ongetwijfeld eventjes dichter bij de natuur waren. Als straks de wintermaanden komen dan is het leuk om zo je activiteiten te hebben. Neem daarom gerust een kijkje in de agenda, er zit vast wel iets voor je tussen. Het aanbod is divers.

Er zijn zo aan de start van een nieuw seizoen ook diverse open dagen. Bijv Bij Sytske Nijland en Pascale Tichelaar op 8 september a.s. Daar zullen een aantal collega-aanbieders van Zwolle zich presenteren. Ook starten de Inspiratie-Avonden weer, georganiseerd door een viertal aanbieders, waaronder Christine de Graaf. Tijdens die avonden presenteren 4 aanbieders zich ook aan mensen en aan elkaar. De moeite van het bezoeken waard! Ook om te zien wat er allemaal leeft en aangeboden wordt op het gebied van bewustwording in Zwolle.

ik wens je een goede start van het nieuwe seizoen, zo na de vakantie toe, met frisse inspiratie en zin in mooie dingen!

 

Elayne Lussenburg,

inspirator/ontwikkelaar BewustZwolle.