Do you care? Belevingsdag 2013

Bewustwording is een heleboel...

Bewustwording is echt zo'n containerbegrip geworden. Eigenlijk kan er heel veel onder vallen. Als 't maar bewust gebeurt. Kiezen voor een meer en meer bewuste en duurzame manier van leven. Bewustwording om goed te zorgen voor jezelf en voor de ander. Bewustwording eigenlijk altijd in relatie tot de ander, tot de wereld waar je op leeft, met wie je samen leeft. Dan is bewustwording dus meer dan spiritualiteit alleen. Sterker nog, dat hoeft het helemaal niet te zijn. In al zijn variatie komt u Bewustwording tegen op de BELEVINGSDAG aanstaande zondag 10 november.

U/je bent van harte welkom om te komen. Het belooft een gevarieerde dag te worden met een diversiteit aan workshops, behandelingen, lezingen, informatie en mooie 'dingetjes'.

In de bijlage van deze nieuwsbrief: het programma van de workshops (dit maal in zwart-wit en bijgewerkt, beter uit te printen) en van de behandelingen/beursvloer.

Locatie: 
Praktijk Morrighan, Dr Stolteweg 82-96, Zwolle

tijden:
10 november 2013, 10.00 - 17.30 uur

aanmelden gewenst via www.bewustzwolle.nl, maar het even aankijken en op de dag zelf besluiten of je komt mag ook....
 

Routebeschrijving:

Komt u/je met het openbaar vervoer dan is het het handigst om uit te stappen bij de hoofdingang van de nieuwe Isala Klinieken en daar de weg over te steken. Met de rug naar het ziekenhuis bevindt Praktijk Morrighan zich schuin links op de hoek van de straat die u oversteekt en de Ring Noord. Komend met de auto neemt u op de Ring Noord de afslag naar de Isala Klinieken, daar gaat u vervolgens meteen links (waar vroeger de afslag naar de huisartsenpost was). En Daarna nog 2 keer de eerste links. U rijdt dan in de Dr Stolteweg die doodlopend is (aan deze straat bevond zich de huisartsenpost). U rijdt door tot het eind, waar de weg doodloopt en het fietspad begint. Vlak daarvoor bevinden zich aan uw rechterhand slagbomen. Daar rijdt u het parkeerterrein op en ziet u de hoofdingang aan uw rechterhand. Er is voldoende parkeergelegenheid. 
 
Wij zien uit naar je/uw komst!
hartelijke groet namens alle deelnemende aanbieders van BewustZwolle,
Elayne Lussenburg,
inspirator BewustZwolle