Nieuwsbrief BewustZwolle mei 2012

 

Een bijzondere tijd...

We leven in een bijzondere tijd. Belangrijke astrologische verschijnselen vinden plaats in de periode tussen 20 mei en 6 juni. Hierover vinden we verwijzingen bij de Maya's en zelfs de graancirkels schijnen te verwijzen hiernaar met hun symboliek.

Activiteiten in Zwolle

De activiteiten binnen BewustZwolle nemen naar mate de zomer nadert wat af, maar er zijn nog wel wat activiteiten! Zie hiervoor de agenda die is bijgevoegd. Er zijn wel een paar activiteiten het vermelden waard, nl:

Inspiratie-Avond

Georganiseerd door Christine de Graaf en 4 anderen, vinden in Zwolle inspiratie-avonden plaats. Dit is de gelegenheid om kennis te maken met een aantal sprekers in Zwolle over hun cursussen en workshops. Zij geven o.a. op 21 mei a.s. een lezing in de Sassenpoort. Zie hiervoor www.christinedegraaf.nl

MidzomerEvent/WisdomGathering

Van 16 t/m 20 juni vindt in Dalfsen een bijzonder MidzomerEvent plaats, genaamd: de WisdomGathering. Sprekers uit binnen- en buitenland komen dan naar Nederland. Wat bijzonder om in deze regio zo'n internationaal evenement te mogen meemaken en dat op zo'n bijzondere midzomerwende in 2012! Tijdige aanmelding is gewenst bij www.seven-generations.com.

Zie voor overige activiteiten de Agenda!

Een mooie meimaand gewenst. 

hartelijke groet,

Elayne Lussenburg