Nieuwsbrief Bewust Zwolle December 2011: Loslaten en nieuw begin

Het thema van deze tijd van het jaar is Loslaten. Het gaat over het loslaten van het beperkte en je open te stellen voor het onbeperkte.
De afstervende natuur is nodig om de aarde te zuiveren en weer vruchtbaar te maken voor de aankomende cyclus. Het is een periode van rust. Die rust is noodzakelijk om op te laden en in de lente alles weer te kunnen laten bloeien en groeien en al het goede uit de oogst van dit jaar te laten transformeren tot een potentie van het nieuwe jaar. 

Nieuwe ontwikkelaar Bewust Zwolle

Voor het Bewust Netwerk is het ook een periode van loslaten en nieuw begin. Na met veel inspiratie de rol van ontwikkelaar van Bewust Zwolle te hebben vervult, draagt Yvonne Koppelman de komende periode het ontwikkelaarschap over aan Elayne Lussenburg.  Elayne leverde afgelopen jaar al een waardevolle bijdrage als mede-coordinator van Hét Bewuste Weekend. In gezamenlijkheid met de aanbieders uit het netwerk geeft zij Bewust Zwolle in 2012 een sprankelend vervolg. 

Renate Voetstra in "Het Hiernumaals" op RTV Oost

Eén van de mensen die een bijdrage levert aan het netwerk is Renate Voetstra van Vedanta, praktijk voor bewustzijnsontwikkeling.  Renate is a.s. dinsdag 20 december te te zien  in het programma "Het Hiernumaals" van Ina Brouwer bij RTV Oost. Hierin vertelt zij haar verhaal rond het overlijden van haar partner en de bijzondere gebeurtenis hierna.

Het programma is bij TV Oost te zien op dinsdag 20 december a.s.  om 11.35, 12.35, 13.35, 16.20, 19.20, 21.20 en 22.20 uur, woensdag om 16.40, 19.40, 21.40 en 22.40 uur en zaterdag om 16.40, 17.40, 18.40, 19.40 en 20.40 uur. meer informatie is te vinden op www.rtvoost.nl.

Tevens kun je binnenkort het eerste artikel van Renate lezen op de blog van www.bewustzwolle.nl. In haar artikel nodigt ze ons uit om keuzes vanuit ons hart te maken. Een mooie gedachte voor het komende jaar.

Activiteiten komende periode

De agenda van Bewust Zwolle is voor de komende periode gevuld met mooie activiteiten. Zelfs voor 2012 kunt u al mooie lezingen, dansevents en inspirerende workshops noteren.

Kijk voor het gehele overzicht van coaches, therapeuten, trainers, winkels en accomodaties op www.bewustzwolle.nl.

We wensen u veel Inspiratie en heerlijk 2012 toe.