Nieuwsbrief en agenda Bewust Zwolle oktober 2011

Het is merkbaar herfst en de natuur is vol in transformatie. Na de oogsttijd begint de voorbereiding op de winter. Het leven keert zich weer meer naar binnen. Wat er in de natuur gebeurt, gebeurt ook in de mens. Ook de mensen keren meer naar binnen. In deze tijd van het jaar is het over het algemeen makkelijker om onze ‘rode draad’ en de essentie van ons zijn te herkennen en te begrijpen. Een tijd waarin ons Bewustzijn groeit.

De aanbieders op www.bewustzwolle.nl leveren allen vanuit hun eigen professionaliteit, vakmanschap en invalshoek een bijdrage aan het bewustwordingsproces. Kijk voor het totaaloverzicht van aanbieders op www.bewustzwolle.nl

Een succesvol Bewust Weekend

Op 3 & 4 september vierden we met elkaar Hét bewuste weekend. Een weekend vol bijzondere activiteiten en gebeurtenissen op het vlak van Bewustzijn, Spiritualiteit en Duurzaam leven.  Het was een zonovergoten dag vol mooie activiteiten en waardevolle ontmoetingen. We hebben in dit weekend weer mogen ervaren wat Zwolle allemaal te bieden heeft en dat is heel wat.  Dat wordt ook steeds meer zichtbaar op www.bewustzwolle.nl. Het aantal professionele aanbieders op de site is groeiend en de agenda geeft een mooi overzicht van alle bijzondere en mooie activiteiten.

Samenwerking geeft kracht

Bewust Zwolle en Inspiratiewinkel Ana Sofia zetten zich beiden in voor het zichtbaar en vindbaar maken van activiteiten en aanbieders op het gebied van Bewustzijn en spiritualiteit. Vanaf heden presenteren ook daar vele aanbieders hun diensten via de hernieuwde folderwand.

Daarnaast is er iedere week iets bijzonders te beleven in Ana Sofia en kun je kennismaken met het werk van diverse aanbieders uit Zwolle en omgeving.
De activiteiten worden ook wekelijks vermeld op Bewust Zwolle.

Presenteer je je diensten al op Bewust Zwolle en wil je ook gebruik maken van de presentatiemogelijkheid in Ana Sofia, dan ontvang je een korting op je abonnement. Voor vragen kun je contactopnemen met Ana Sofia via lotus2011@live.nl onder vermelding van Folderwand.

Vele handen maken licht werk

Steeds meer mensen zijn opzoek naar een zinvolle invulling van hun werk en tijd. Vrijwilligerswerk neemt daarbij een belangrijke plaats in. Ook veel van de activiteiten in het netwerk van Bewust Zwolle zijn mogelijk dankzij de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Denk aan de dansavonden die worden georganiseerd, het team van Ana Sofia en natuurlijk het team dat de Werkplaats voor Beweging en Kunst laat bloeien Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren? Dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met deze aanbieders.

Zwolle is dé plek voor een andere avond uit

Als je een avond echt anders uit wilt dan is daar in Zwolle volop gelegenheid toe. Zo zijn er de Werelddansfeesten, Spirit Dance en de Global Beatz Dance Party. Naast de dansfeesten staan er op de agenda voor de komende maanden weer mooie workshops en bijzondere lezingen. Laat je inspireren!