Nieuwsbrief Bewust Zwolle: Hét Bewuste Weekend 3 & 4 september

De vakantietijd is voor de meesten van ons ten einde en het begint weer te bruisen van activiteit. Het is de tijd van de oogstfeesten. De vruchten vallen van de bomen. Deze vruchten van nu brengen de zaden voor de nieuwe cyclus.

Komend weekend is Hét Bewuste Weekend in Zwolle. In dit weekend bruist het in heel Zwolle van activiteiten op het gebied van bewustzijn, duurzaamheid, spiritualiteit en creativiteit. Je kunt op een heel aantal plaatsen in Zwolle ontdekken, zien en ervaren wat er in de nieuwe cyclus aan activiteiten en bijzonderheden wordt aangeboden.

Op zaterdag 3 september biedt de Feeling Wellfair bij Creatief Centrum Inside Out een palet aan activiteiten en kraampjes, is er van alles te beleven op het gebied van dans, expressie en bewustwording op de opendag van de Werkplaats voor Beweging en Kunst, kun je een unieke lezing bijwonen van Lama Sonam, een keur aan inspirerende workshops volgen bij De Milarepa Toren en  is er van alles te beleven in Inspiratiewinkel Ana Sofia. De dag wordt feestelijk afgesloten met een dansfeest op de beats van DJ Daan Harteveld.

Op zondag is er voor iedereen die dat wil de gelegenheid om in diverse parken kennis te maken met Tai-Chi, te genieten van al het lekkers dat onze streek voortbrengt op de Streekmarkt De Smaak van Zwolle en is er een bourgondisch feestmaal in 't Ecoloar.

Dit hele weekend en ook daarna is er een prachtige expositie van Engelen beelden te bezichtigen in de beeldentuin van Thijs Kwaakernaak.

Je bent van harte uitgenodigd om te komen kijken, te ervaren en vooral te genieten van alles wat er aangeboden wordt!

In de agenda en op www.bewustzwolle.nl vind je een overzicht van alles wat er dat weekend en uiteraard ook daarna te beleven is.

Ook de Swollenaer van maandag 29 augustus geeft extra aandacht aan Hét Bewuste Weekend. In deze krant vind je het programma van het weekend en staat een mooi interview met Charlote Korbee, Elayne Lussenburg en Yvonne Koppelman.

We wensen je een inspirerend weekend toe!