Natuurgeneeskunde Zwolle | Zwolle

In de praktijk Natuurgeneeskunde Zwolle natuurgeneeskundezwolle kunt U terecht voor de meest uiteenlopende klachten, die op een natuurlijke wijze worden bestreden vanuit de oorzaak. John Kenter kan, als aanvulling op zijn eigen vaardigheden en ervaring, gebruik maken van professionele apparatuur (Mars3, SuperTuning) die is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijk inzichten op het gebied van quantumgenezing. Deze effectieve aanpak is gebaseerd op een holistische visie uitgaande van de samenhang tussen lichaam en geest. Kern is dat het zelfgenezende vermogen van de cliënt weer op gang wordt gebracht. Vaak is een cyclus van 4 tot 5 consulten voldoende om de cliënt weer eebn stap vooruit te laten maken.

Om de kwaliteit te waarborgen en vergoeding door ziektekostenverzekeraars mogelijk te maken ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen VBAG en BCMA.

Over John Kenter | Zwolle

Milarepa Toren
John Kenter

Bewust Zwolle

Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Zwolle