Natuurgeneeskunde Zwolle | Zwolle

In de praktijk Natuurgeneeskunde Zwolle natuurgeneeskundezwolle kunt U terecht voor de meest uiteenlopende klachten, die op een natuurlijke wijze worden bestreden vanuit de oorzaak. John Kenter kan, als aanvulling op zijn eigen vaardigheden en ervaring, gebruik maken van professionele apparatuur (Mars3, SuperTuning) die is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijk inzichten op het gebied van quantumgenezing. Deze effectieve aanpak is gebaseerd op een holistische visie uitgaande van de samenhang tussen lichaam en geest. Kern is dat het zelfgenezende vermogen van de cliënt weer op gang wordt gebracht. Vaak is een cyclus van 4 tot 5 consulten voldoende om de cliënt weer eebn stap vooruit te laten maken.

Om de kwaliteit te waarborgen en vergoeding door ziektekostenverzekeraars mogelijk te maken ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen VBAG en BCMA.

Over John Kenter | Zwolle


Foto 2 John Kenter Foto 1 John Kenter Klik om te vergroten

Milarepa Toren
John Kenter


Professionals in de categorie Natuurgeneeskunde

Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Zwolle
Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!