Massagepraktijk Season Tree | Zwolle

Welkom bij

Therapeutische Massagepraktijk Season Tree

Om fysieke, emotionele en mentale redenen kunnen er klachten ontstaan die het dagelijkse leven vervelend beïnvloeden.

Deze blokkades kunnen zich vastzetten in de huid, organen, bindweefsel, spieren en in het meridiaan systeem.  Tijdens een behandeling wordt onderzocht in welk gebied en op welk nivo een blokkade zit. Vervolgens wordt er een passende massagetechniek gebruikt om uw systeem te stimuleren tot herstel. 

Een behandeling kan bestaan uit  massage, shiatsu, voetreflexologie en of  bloesemtherapie.
 

Heeft u vragen over klachten en de behandelingen kunt u altijd contact met mij opnemen om te overleggen.

Anneloes van Kraaij
T

Over Anneloes van Kraaij | Zwolle

In de 24 jaar dat ik werkzaam ben in de hulpverlening zie ik gebruik van medicatie voor lichamelijke en emotionele klachten waarvoor ook natuurlijke mogelijkheden zijn. Daarom ben ik mij verder gaan verdiepen in deze geneeswijze.

Als therapeutisch masseuse wil ik een alternatief bieden om gezondheid te bevorderen.


Foto 2 Anneloes van Kraaij Foto 1 Anneloes van Kraaij Klik om te vergroten

Massage praktijk Season Tree
Anneloes van Kraaij


Professionals in de categorie Massage

Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Zwolle

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Zwolle