Huis van Verbinding, Vitaliteit en Bewustwording | Zwolle

De Manifestatie is een plek van gepassioneerde ondernemers. Onze drijfveer is liefde en de wil om bij te dragen aan geluk en het welzijn van anderen.

In de vorm van individuele begeleiding, coaching, therapie, workshops, lezingen en events zet De Manifestatie zich breed in voor alle leeftijden.

We hebben in het bijzonder aandacht voor jongeren tussen de 12 en

24 jaar die vastlopen tijdens de zoektocht naar zichzelf en op de weg naar volwassenheid. 

 

De Manifestatie

Dromen Durven Doen

Over Elayne Lussenburg | Zwolle


Foto 1 Elayne Lussenburg Foto 3 Elayne Lussenburg Klik om te vergroten

De Manifestatie
Elayne Lussenburg


Professionals in de categorie Centra voor Gezondheidszorg

Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Zwolle

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Zwolle