Ontwikkelaar/Inspirator

Aangenaam kennis te maken!

Ik ben Elayne Lussenburg, ontwikkelaar van het Bewust Zwolle Netwerk.
In mij draag ik de droom en visie om in Zwolle een verbonden netwerk te creeëren, van aanbieders en van genieters. Om vindbaar en deel van de Zwolse samenleving te zijn. Om gezamenlijke doelen te stellen zoals publieksbereik, accommodaties en netwerkbijeenkomsten.

Op het gebied van ondersteuner, adviseur en organisator heb ik jarenlange ervaring in het amateur- en professionele kunstcircuit. Ik heb decennia-lange ervaring op internationale podia als musicus en daarnaast cursussen en trainingen gevolgd op het terrein van bewustzijn en spiritualiteit in binnen- en buitenland.
Je vindt mij op deze site ook onder de naam "Zinstreel".

Graag ben ik jullie inspirator en samenbinder. Daarnaast vormen de aanbieders zelf ook een levend platform. Blijf elkaar naar elkaar verwijzen en wijs mensen op de website. We hebben met elkaar een prachtig aanbod dat aandacht verdient in Zwolle. En we dragen dat met elkaar uit!

We geloven in lokale samenwerking en kwaliteitsbevordering.

Ontmoeten. Ontwikkelen. Inspireren. Samenwerken.

Boeddhistisch zaken doen: groeien door te geven en te delen.

Wil je meedoen ?

Neem dan contact op voor meer informatie!

In diverse plaatsen in Nederland zijn momenteel netwerken actief.

Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Counselling Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Zwolle
Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!