Bewust Zwolle Inspiratiecafé

Inspiratiecafé

@ De Stadsgenoot en @ Droom van Zwolle

In 2013 was biologische Brasserie De Stadsgenoot de ontmoetingsplek van BewustZwolle, (Sassenstraat 9). 

Iedereen met een passie voor bewuster leven is hier welkom om anderen te ontmoeten voor een goed gesprek over het leven, geluk, werk, liefde, bewustzijn, milieu en zingeving. Niets moet, het gaat om ont-moeten, met gelijkgestemden die net zoals jij geinteresseerd zijn in bewustwording in de breedste zin van het woord. Regelmatig zijn er muzikale intermezzo's. Art van de avond is gewoon elkaar ontmoeten. Welkom!

 

We hielden in 2013 3 inspiratiecafe's.

Inspiratiecafe zondag 20 januari 2013 - Cd presentatie Adryen & Elayne
Het eerste inspiratiecafe was een groot succes. Belangstellenden en aanbieders ontmoetten elkaar in een gezellige sfeer. Inspirerende gesprekken en leuke ontdekkingen.

Inspiratiecafe zondag 17 februari en 17 maart - met oa de cd presentatie van Aart Beunderman.
Ook hier waren de ontmoetingen verrassend. Thema was 'wat is bewustwording'?

 

In 2014 was de Droom van Zwolle de ontmoetingsplek van BewustZwolle. 

Binnenkort worden op deze site de Inspiratiecafe's van het najaar van 2014 aangekondigd. Waar deze zullen zijn is nog even een verrassing!

Van harte welkom!

volg de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Zwolle
Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!