ACORE Coaching

ACORE Coaching
Zwolle

ACORE Coaching is gespecialiseerd in de ontwikkeling van natuurlijk leiderschap zowel individueel als in teamverband en op managementniveau.

ACORE Coaching is gespecialiseerd in de ontwikkeling van natuurlijk leiderschap zowel individueel als in teamverband en op managementniveau. De coaching vindt plaats op een biologische boerderij waar u echt de handen uit de mouwen steekt. Op die manier neemt u afstand van uw dagelijks werk, ontdekt u de wetten van natuurlijke groei en ontwikkeling en krijgt u inzicht in uw eigen natuurlijke groei- en ontwikkelproces.

Hoe gaat de coaching in z’n werk?

Samen met natuurlijk leiderschap coach Oscar Jansen gaat u aan het werk op de tuinderij van biologische boerderijen in Utrecht en in Zwolle. Vanuit zijn observaties op de tuinderij stelt hij vragen over gewoontes in het dagelijks werk. Hij legt daarbij de link tussen de gang van zaken op de biologische boerderij en uw organisatie. Wat maakt die biologische boerderij nu zo gezond en succesvol? De parallellen met het dagelijkse werk komen in het gesprek met u vanzelf naar boven.

Door deze coach aanpak ontstaat er beweging in de ontwikkeling van medewerkers, teams, managers en organisaties.

Over ACORE Coaching

ACORE Coaching laat teams, managers en professionals ervaren hoe ze succesvol én gezond kunnen worden en blijven. Samen met natuurlijk leiderschap coach Oscar Jansen gaat u aan het werk op een biologische  boerderij in Utrecht of in Zwolle. Hierdoor komt u tot verrassende inzichten over de wijze waarop u zich op een natuurlijke manier kunt ontwikkelen en groeien.


ACORE Coaching

Oscar Jansen


Zwolle

ACORE Coaching