EFT therapie | Daarlerveen

Mijn naam is Gea van Doorn en mijn praktijk voor emotionele vrijheid genaamd Power Connected is gevestigd in Daarlerveen, een klein plaatsje bij Almelo.

Eén van de therapieën die ik toepas is EFT. EFT staat voor emotional freedom techniek en is een manier om emotioneel (weer) vrij te worden. Het is een techniek die zich kenmerkt door eenvoud, snelle resultaten en zeer breed inzetbaar is. Of het nu gaat om trauma's en fobieen, angsten, lichamelijke klachten of een burnout.

EFT is niet alleen een techniek die ik op jou toepas, maar ik leer je ook het toe te passen op jezelf. Hiermee heb je een geweldig hulpmiddel om negatieve emoties uit je lichaam te verwijderen voordat ze aanleiding kunnen zijn tot allerlei klachten.

EFT is dé manier om je rugzak leeg te maken én ..... te zorgen dat hij leeg blijft!

Graag ont-moet ik je voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Zonnige hartegroet

Gea van Doorn

Over Gea van Doorn | Daarlerveen


Foto 1 Gea van Doorn Klik om te vergroten

Power Connected
Gea van Doorn


Professionals in de categorie Therapie (diverse)

Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Zwolle

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Zwolle