Zinstreel | Zwolle

Zinstreel: een ‘teken van leven’

Het overlijden van iemand uit je naaste omgeving kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Het besef dat diegene nooit meer terugkomt dringt tot je door. Maar hoe zou het zijn om de aanwezigheid van degene die overleden is nog wel op een andere manier te ervaren? 

 

Elayne Lussenburg geeft in haar praktijk ZINSTREEL consulten mediumschap en coaching op het gebied van rouw- & verliesverwerking.

Mensen die bij haar langskomen zijn op zoek naar een ‘teken van leven’ van overleden dierbaren, om op die manier verder te kunnen met hun eigen leven. Voor Elayne is het leven na de dood vanzelfsprekend. Al van jongs af aan ‘ziet’ zij en ‘spreekt’ zij met overledenen. “Het leven en de liefde gaan verder, maar dan in een andere dimensie.”

 

Een bezoek aan haar praktijk leidt altijd
tot een troostvolle boodschap van de overledene. En niet zomaar een boodschap. “Ik lever ook het bewijs dat het echt diegene is die ook heel graag met jou wil spreken en wil laten weten dat het goed is.”

 

Veel mensen vinden troost en kunnen het verlies na een consult beter een plekje geven. Soms blijft het gemis langer hangen. Als het maar niet lukt om de draad weer op te pakken, dan kun je ook bij ZINSTREEL terecht voor rouw- en verliesverwerking. 

 

 

 

 

 

 

Over Elayne Lussenburg | Zwolle


Foto 1 Elayne Lussenburg Klik om te vergroten

Zinstreel
Elayne Lussenburg


Professionals in de categorie Stervens- en uitvaartbegeleiding

Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Zwolle
Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!