Voor Welzijn en Balans | Dalfsen

Welzijn en Balans
De verschillende behandelmethodes die ik aanbied zijn er op gericht om het zelfgenezend vermogen te stimuleren, de balans tussen lichaam en geest te herstellen, innerlijke rust te creëren en het bewustwordingsproces te ondersteunen. De klachten die behandelt kunnen worden kunnen zowel fysiek, mentaal als emotioneel van aard zijn.

Ik werk vanuit een holistische visie. Vanuit deze visie kun je zeggen dat de mens bestaat uit een fysiek, emotioneel, mentaal , energetisch en een spiritueel deel. Wanneer één deel uit balans is , heeft dit effect op de andere delen.

Met behulp van een meetprotocol en biosensor ( = meetinstrument), test ik uit waar de oorzaken van de klachten liggen en welke behandeling er nodig is.
Tijdens elke behandeling word ik geleid door verschillende technieken en methodes die ik beheers. Deze leiden me naar de kern van het probleem en de weg die ik moet nemen om het zelfgenezend vermogen van mijn cliënt te activeren en het bewustwordingsproces te ondersteunen.
De behandelmethodes die ik beheers zijn oa: Reiki, Sensi-therapie, Touch of Matrix en Ouantum Touch.
Lees hierover meer op de site: voorwelzijn-balans

Over Hermien Koggel-Eilert | Dalfsen


Foto 1 Hermien Koggel-Eilert Klik om te vergroten

Welzijn & Balans
Hermien Koggel-Eilert


Professionals in de categorie Reiki en magnetiseren

Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Verhuur Accommodaties Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Zwolle