Voor Welzijn en Balans | Dalfsen

Welzijn en Balans
De verschillende behandelmethodes die ik aanbied zijn er op gericht om het zelfgenezend vermogen te stimuleren, de balans tussen lichaam en geest te herstellen, innerlijke rust te creëren en het bewustwordingsproces te ondersteunen. De klachten die behandelt kunnen worden kunnen zowel fysiek, mentaal als emotioneel van aard zijn.

Ik werk vanuit een holistische visie. Vanuit deze visie kun je zeggen dat de mens bestaat uit een fysiek, emotioneel, mentaal , energetisch en een spiritueel deel. Wanneer één deel uit balans is , heeft dit effect op de andere delen.

Met behulp van een meetprotocol en biosensor ( = meetinstrument), test ik uit waar de oorzaken van de klachten liggen en welke behandeling er nodig is.
Tijdens elke behandeling word ik geleid door verschillende technieken en methodes die ik beheers. Deze leiden me naar de kern van het probleem en de weg die ik moet nemen om het zelfgenezend vermogen van mijn cliënt te activeren en het bewustwordingsproces te ondersteunen.
De behandelmethodes die ik beheers zijn oa: Reiki, Sensi-therapie, Touch of Matrix en Ouantum Touch.
Lees hierover meer op de site: voorwelzijn-balans

Over Hermien Koggel-Eilert | Dalfsen

Welzijn & Balans
Hermien Koggel-Eilert

Bewust Zwolle

Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Zwolle