Reconnective Healing en Reconnection | Zwolle

Reconnective Healing brengt heling op lichamelijk, geestelijk, emotioneel of spiritueel niveau. Hoe het precies werkt weten we niet. Wat we er van wel van weten is dat er een verbinding gemaakt wordt tussen de energiebanen van de aarde en het universum met de energiebanen van ons lichaam en wie we ten diepste zijn. Hierdoor kun je ervaren dat je op een andere manier in het leven staat, op een andere manier iets beleefd, naar iets kijkt, dingen anders doet. Ook lichamelijk kan Reconnective Healing je verandering brengen omdat het zelf herstellend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. Het is een krachtige manier om lichaam en geest te helen, het lichaam weer in evenwicht te brengen en een gezondere, bewustere en meer ontspannen levensstijl te creëren.

Wat er bij jou zal gebeuren is niet van te voren te zeggen. Dat er iets gebeurt wel. Dit kan zijn dat je tijdens de sessie iets ervaart of pas daarna. Iedereen ervaart iets op enige manier. [if gte mso 9]> [endif]

Voor wie: Als je je lichamelijk niet goed of prettig voelt, op zoek bent naar balans, op zoek bent naar heling, je onzeker voelt, je hooggevoelig bent, je een mooie ervaring wilt hebben, gewoon eens een Reconnective Healing wilt ervaren.

Naast Reconnective Healing geef ik ook de Reconnection. Dit is voor iedereen een levensveranderende ervarting.
 

Over Lieke Winkler Prins | Zwolle

Meer dan 25 jaar werkte ik als communicatieadviseur bij profit en non-profit organisaties en de overheid. Na een ziekteproces was het voor mij duidelijk dat het tijd was om een andere richting op te gaan. Ik volgde eerst een opleiding Gestalt voor persoon, talent en beroep en was hierna betrokken bij de Stichting Zonneoog, School voor Spiritualiteit en Bewustzijnsontwikkeling en verbonden aan het instituut waar ik de Gestalt opleiding volgde. Geruime tijd verbleef ik in de Findhorn Foundation, een spirituele woon- en werkgemeenschap in het noorden van Schotland. Hier volgde ik verschillende trainingen, waaronder de training 'Conflict & Change Facilitator' en de opleiding tot begeleider van het Transformatiespel.

Terug in Nederland volgde ik de opleiding tot docente Sacred Dance aan de stichting Opleiding Sacred Dance Nederland. Nog steeds volg ik hierin workshops en trainingen bij verschillende nationale en internationale docenten en geef ik met heel veel plezier cursussen en workshops Sacred Dance.

Ook volgde ik de opleiding tot Reconnective Healer, gever van De Reconnection en Just Touch Healer.

Diverse periodes bracht ik in het buitenland door, o.a. Frankrijk, Zuid-Afrika, Kenya, Schotland en Nepal.

Acupunctuur Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Zwolle