Marleen van den Hout - Maak werk van je passie | Zwolle

Hoe word je gelukkig? Wat wil je met je leven? Hoe word je gezond? Je bent niet de enige die zichzelf deze vragen stelt. Weet jij ook niet meer wat je wil? Twijfel je en voel je je besluiteloos of onzeker? Doe je alles voor anderen, kom je niet meer aan jezelf toe en heb je het idee dat je te veel ‘moet’?

Als je de verbinding met je passie en gevoel kwijt bent, heb je nergens meer écht zin in. Dan mis je levenslust en krijg je misschien zelfs last van migraine, slaapproblemen, gespannen schouders, buikpijn, depressieve gevoelens, faalangst of raak je overspannen. Wat nu?

Je kunt het niet helpen dat het zover is gekomen, maar je kunt er nu wel iets aan doen. Bijvoorbeeld met een cursus voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Kom weer aan het roer van jouw leven te staan, ontwikkel meer zelfvertrouwen en persoonlijke kracht. Maak werk van je passie! Dan zal jij je doel bereiken.

"Sinds de sessies met Marleen sta ik heel anders in het leven. Het heeft voor mij de poort geopend tot zelftransformatie en bewustwording. Ik voel weer ruimte en weet de rust te vinden ... Ik haal nu ook zo veel energie uit het werk. Activiteiten en gesprekken welke me eerder zoveel energie kostten, daar krijg ik nu energie van ... Ik geniet thuis heel veel van het hier en nu. Ik ben ook zo blij dat Daan nu een moeder heeft met energie om samen actie te ondernemen, maar ook de energie heeft om duidelijker grenzen voor hem aan te geven ... Dit klinkt allemaal best wel als een halleluja verhaal, maar het is echt hoe ik het beleef"
Lisette, Ondernemer, deelnemer Maakwerk van je passie

Marleen van den Hout biedt diverse workshops en trainingen aan om je passie te ontdekken, je gezondheid terug te vinden en je doelen te bereiken. Marleen is life coach, lichaamswerker, Bridgemancoach en psychosynthese deskundige. Zij werkt in compacte trajecten en garandeert dat jij gelukkig wordt en je doelen haalt.

Bel of mail voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Ook dit eerste oriënterende gesprek kan je verder helpen met je vragen. T. 038-4220600
M. 0645874000 E.

Over Marleen van den Hout | Zwolle


Foto 1 Marleen van den Hout Klik om te vergroten

Maak werk van je passie
Marleen van den Hout


Professionals in de categorie Counselling

Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Horeca & Catering Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Traumatherapie Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Yoga
Bewust Zwolle
Bewust Zwolle

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!