Retourtje Hart | Dedemsvaart

Mijn naam is Rita Mulder. In mijn praktijk Retourtje Hart richt ik me op hoogsensitieve mensen. Ik leer ze om te gaan met hun hooggevoeligheid en geef inzicht in persoonlijke processen.

Zelf ben ik hoogsensitief en heb daar in het verleden veel last van gehad. Vaak voelde ik me onbegrepen, eenzaam en anders dan anderen. Nu ervaar ik mijn fijngevoeligheid vooral als een kwaliteit en begeleid ik hoogsensitieve volwassenen en ouders met hoogsensitieve kinderen.

Hooggevoelige mensen hebben een veel gevoeliger zenuwstelsel dan andere mensen waardoor prikkels van buitenaf veel intenser binnenkomen. Vaak worden ze zo overspoeld door prikkels dat ze niet meer in staat zijn goed te functioneren. Grenzen aangeven blijkt lastig en ook het vinden van een balans tussen aktie- en rustmomenten blijkt een hele uitdaging.

Hoogsensitieve mensen hebben vooral ook een gave. Hun intuïtie is vaak sterker ontwikkeld dan bij andere mensen. In mijn praktijk leer ik ze gebruik te maken van deze gave. Als je niet lekker in je vel zit kan je intuïtie je echter in de steek laten. Er is dan geen ruimte meer voor dat 'fingerspitzen gefuhl'. Ik leer je hoe je weer contact kunt maken met je intuïtie.

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten, genieten van het leven en innerlijke rust ervaren? Bel me dan voor een afspraak! De intake is gratis.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk Retourtje Hart!

Over Rita Mulder | Dedemsvaart

Retourtje Hart
Rita Mulder

Rita  Mulder

0623847983

Retourtje Hart
van Haeringenstraat
7701 CN Dedemsvaart

Lid van beroepsvereniging

Acupunctuur Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Zwolle