Vitaliteitspsycholoog - (orthomoleculair) voedingstherapeut | Zwolle

Focus op vitaal!

  • Samen jouw leefstijl, voedingspatroon, vitaliteit, gezondheid, loopbaan, veerkracht en duurzame inzetbaarheid optimaliseren!

Als vitaliteitspsycholoog (arbeid en gezondheid), voedingsadviseur, loopbaanconsulent, help ik jou graag op weg naar meer vitaliteit, energie en richting
in je leven.

Over Marjon Schiltman | Zwolle

Vitaliteit, voeding, duurzame inzetbaarheid

Al op jonge leeftijd merkte ik dat voeding een enorme impact op je vitaliteit kan hebben. Coeliakie en later Hashimoto zorgden ervoor dat ik al vlot koos om goed voor mezelf te gaan zorgen.Na een tekenbeet en Lyme heb ik door een gezonde leefstijl mijn vitaliteit voor een groot gedeelte kunnen behouden.Natuurlijk met de hulp van deskundige artsen.

Zelf behoor ik met mijn leeftijd tot mijn eigen doelgroep. En ook ik merk dat de jaren zijn tol gaan eisen, maar ook dat we nog zo veel te bieden hebben in een maatschappij die daar niet meer altijd zo voor open staat. Hoe vind je dan je zingeving? Hoe ga je om met vitaliteit? En wat als je je baan verliest of je het niet meer bij kan benen? Welke keuzes maak je? Hoe blijf je positief?


Marjon - Vitaliteitspsycholoog
Marjon Schiltman


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Zwolle

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Zwolle