Individuele coaching - lichaams- en ervaringsgericht - stiltewandeling & stilteretraites | Zwolle

Individuele coaching:

We denken vaak heel wat af en raken verstrikt. Ik nodig je uit het denken te staken en te vertrouwen op de antwoorden die dan komen. Vanuit je lichaam, je hart en je binnenste. Die zijn vaak verrassend, ontroerend, helder en direct.

Je bent welkom met concrete vragen op het gebied van prive en werk, maar ook met vage klachten, steeds terugkerende gevoelens of gewoontes (soms ondanks jarenlange ontwikkeling en begeleiding), dieper gaande bewustwordingsprocessen. 

Stilte ochtenden aan de IJssel 

Een terugkerend moment van stilte en bezinning, buiten in de natuur. Om op te laden, te genieten en je te verwonderen over de schoonheid van de seizoenen.

Meditatie, stiltewandeling, reflectie op het organisch ritme van de seizoenen en hoe dit een leidraad kan zijn in je dagelijks leven. 

Start zo 16 sept 2018 10-12 uur Stiltegebied de Tichelgaten, Herxen 

Stilteretraites

Drie dagen in stilte, op een schitterende plek in de natuur. Niets hoeven en alle tijd en ruimte voor jou. Begeleiding, meditaties indien gewenst. Maximaal 10 mensen.

26-28 okt 2018 (nog 1 plek) , 22-24 mrt 2019 

Studiegroepen Tafel van Thomas

Oeroude mystieke teksten bestuderen en beleven met een open blik zonder dogma. Verdiepend en verrassend. Blikverruimend en origineel. 

Start wo 19 en vr 21 sept 2018 (nog 1 plek vrij in woensdaggroep en 2 in vrijdaggroep).  Meer info op tafelvanthomas

Over Mitzi Gras | Zwolle

Ik ben afgestudeerd als Medisch bioloog en Cultureel Antropoloog. Na een aantal jaren als onderzoeker en als docent te hebben gewerkt, startte ik bijna 20 jaar geleden mijn praktijk om mensen te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb verschillende opleidingen gedaan bij het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie) en heb daar 13 jaar gewerkt als docent/opleider in de opleidingen en in organisaties. Ik ben geschoold in lichaamswerk, in werken met dromen en symboliek, psychodrama, opstellingen, creatieve werkvormen en subtiel lichaamsgericht begeleiden van trauma.

Ik ben er goed in om met lichtheid en humor de diepte in te gaan. En om een veilige bedding te creëren waarin alles mag zijn en aangekeken kan worden.


Foto 2 Mitzi Gras Klik om te vergroten

Mitzi Gras training en coaching
Mitzi Gras


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Zwolle

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Zwolle